Antena Meniu Search
x

Acuzaţii GRAVE la adresa Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi. Un bărbat susţine că riscă să ÎŞI PIARDĂ PICIORUL, din cauza NEGLIJENŢEI medicilor

Un ieşean acuză medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon că nu şi-au făcut datoria aşa cum trebuie. Bărbatul în vârstă de 45 de ani susţine că din cauza cadrelor medicale riscă să îşi piardă piciorul.

Un ieşean acuză medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon că nu şi-au făcut datoria aşa cum trebuie. Bărbatul în vârstă de 45 de ani susţine că din cauza cadrelor medicale riscă să îşi piardă piciorul.

Un deget i-a fost amputat, iar rana nu s-a vindecat cum trebuie şi s-a infectat. El suferă de diabet de foarte mult timp. Iniţial ieşeanul a susţinut că este în greva foamei. Ulterior, la intervenţia conducerii spitalului, a intra la negocieri, unde au fost chemaţi pentru a da explicaţii medicii de specialitate. 

Maricel Sandu a intrat în această dimineaţă în refuz de hrană şi insulină. El acuză atât cadrele medicale din UPU, cât şi cele din clinica de diabet că nu l-au tratat cum ar fi trebuit. Are un deget de la piciorul drept amputat iar acum i s-a amputat de la stangul. El a declarat că acum riscă sa piarda laba piciorului stang, şi asta pentru că medicii nu au descoperit în timp util problema ce o avea la picior.

Este decis sa facă plângeri atat la spital, cât şi la Ministerul Sănătăţii.

Pe acelaşi subiect

În această dimineaţă s-a întâlnit cu managerul spitalului care a reuşit să îl facă pe ieşean să renunţe la protest şi să fie internat în vederea consultului.

Pe de altă parte conducerea spitalului spune ca nu s-a facut nicio plângere până în acest moment şi dacaă vor primi vor face o anchetă internă pentru a vedea dacă cele spuse de ieşean se confirmă. Din punct de vedere medical ei spun că totul s-a facut ca la carte, singurele acuze care ar ramane în picioare, fiind cele legate de modul de comunicare cu pacientul.

Citeşte şi: BOMBĂ în cazul morţii Mădălinei, tânăra care a sfârşit în CUMPLITUL ACCIDENT de la Peştişani. Înainte să demareze în trombă, fata s-ar fi întâlnit cu un primar PSD şi l-ar fi fotografiat DEZBRĂCAT

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Acuzaţii GRAVE la adresa Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi. Un bărbat susţine că riscă să ÎŞI PIARDĂ PICIORUL, din cauza NEGLIJENŢEI medicilor