Antena Meniu Search
x

Caz HALUCINANT la Iaşi. Un bărbat ȘI-A OMORÂT SOACRA după ce a aflat ce voia să facă SOȚIA sa, pe care o credea plecată în Italia

O batrana de 79 de ani din Homita si-a gasit ieri sfarsitul intr-un mod tragic. Femeie a fost omorata in bataie de catre ginerele ei, in varsta de 60 de ani.

Caz HALUCINANT la Iaşi. Un bărbat şi-a omorât soacra după ce a aflat ce voia să facă soţia sa, pe care o credea plecată în Italia

O batrana de 79 de ani din Homita si-a gasit ieri sfarsitul intr-un mod tragic. Femeie a fost omorata in bataie de catre ginerele ei, in varsta de 60 de ani.

Barbatul a vazut negru in fata ochilor cand a aflat ca sotia lui, care munceste in Italia, a venit acasa de ceva timp fara sa il anunte si ca vrea sa dea divort.

Potrivit autoritatilor, agresorul a incercat sa vorbeasca cu cea cu care este casatorit de circa 30 de ani, insa a fost refuzat, astfel ca s-a dus acasa la soacra lui, pentru a-i cere sa rezolve aceasta problema.

In timpul discutiei contradictorie, s-a napustit asupra ei si a inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele. La un moment dat, ar fi lovit-o cu o sticla in cap, iar lovitura i-a fost fatala.

Tipetele care se auzeau din casa batranei i-a alertat pe vecini, iar acestia au chemat politia. Din pacate, pana la venirea oamenilor legii, localnica ar fi murit.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, care l-au arestat pe agresor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Caz HALUCINANT la Iaşi. Un bărbat ȘI-A OMORÂT SOACRA după ce a aflat ce voia să facă SOȚIA sa, pe care o credea plecată în Italia