Antena Meniu Search
x

Adevărul despre sinuciderea lui Sergiu Curcă. Ce le-a spus cântărețul de muzică populară prietenilor înainte de a-și curma viața

Informații noi apar în cazul sinuciderii cântărețului Sergiu Curcă, găsit spânzurat de tatăl său în prima zi din An.

Informații noi apar în cazul sinuciderii cântărețului Sergiu Curcă, găsit spânzurat de tatăl său în prima zi din An.

O apropiată a familiei a declarat, în exclusivitate pentru observator.tv, că Sergiu Curcă s-a sinucis în data de 31 decembrie, în jurul orelor 15.00-16.00, după ce a vorbit cu apropiați, dar și cu familia.

Filmul sinuciderii lui Sergiu Curcă

Cântărețul a vorbit, duminică, în jurul prânzului cu bunica fostei lui prietene, căreia i-ar fi spus că este obosit, dar că va merge să cânte la restaurantul Subcetate din Lipova, în noaptea de Revelion.

Pe acelaşi subiect

Câteva ore mai târziu, tatăl lui l-a sunat și l-a invitat la masă, tânărul de doar 22 de ani spunându-i că va ajunge la el peste câteva minute.

Cântărețul a coborât apoi la etajul 3 al blocului unde locuiește, la o vecină, căreia i-a cerut două țigări, spunându-i și acesteia că este "foarte obosit".

Ulterior, el a revenit în apartament și nu a mai răspuns la telefon nici prietenilor, nici familiei.

A doua zi, tatăl lui a mers să vadă ce se întâmplă și l-a găsit pe tânăr spânzurat cu cordonul de la halatul de baie de colțul unei uși și nu de mânerul ușii, așa cum s-a spus inițial.

Sergiu Curcă se simțea singur

Tânărul a lăsat un bilet de adio, pe care tatăl l-a găsit la intrarea în apartament, în care și-a explicat gestul. El a scris că simte singur și le-a cerut iertare părinților, cerându-le să "nu-l uite" și nu "să-l uite", așa cum s-a speculat în primele zile după deces.

Potrivit informațiilor furnizate observator.tv, Sergiu Curcă nu era o persoană depresivă și nici nu mai avusese vreodată vreo tentativă de a-și lua viața.

Trupul neînsuflețit al cântărețului a fost depus astăzi la fostul Cinematograf Lipova.

Familia a anunțat, miercuri, că înmormântarea lui Sergiu Curcă va avea loc joi, 4 ianuarie, la ora 14:00, la Cimitirul Vechi (Băile Lipova).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Adevărul despre sinuciderea lui Sergiu Curcă. Ce le-a spus cântărețul de muzică populară prietenilor înainte de a-și curma viața