Antena Meniu Search
x

Video ”Afacerea” cu trotinete electrice furate a unui bucureștean de 36 de ani. Cum au ajuns polițiștii pe urmele lui

Un bărbat de 36 de ani din București și-a făcut o adevărată ”afacere” cu trotinete furate pe care, după ce le dezactiva sistemul GPS, fie le vindea, fie le vopsea și le închiria în regim propriu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.11.2020, 19:49

„Afacerea” cu trotinete electrice furate a unui bucureștean de 36 de ani. Cum au ajuns polițiștii pe urmele lui Vezi și
  • Tânărul de 36 de ani din București a furat 20 de trotinete electrice.
  • Polițiștii au aflat că tânărul vânduse o parte dintre trotinete iar pe celelalte le-a vopsit și le-a închiriat după bunul plac.

”Afacerea” i-a mers ca pe roate până în momentul în care, vineri seară, pe 20 noiembrie, reprezentantul unei societăți comerciale a anunțat poliția cu privire la faptul că în ultima perioadă mai multe trotinete le-au dispărut pe raza municipiului București.

Polițiștii au demarat investigațiile și în scurt timp au reușit recuperarea a 10 trotinete electrice.

A doua zi, polițiștii au descins la adresa bucureșteanului care le pusese în vânzare și, în baza unui mandat de percheziție, au identificat alte 10 trotinete electrice.

Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 36 de ani, din București, ar fi sustras trotinetele, parte din ele comercializându-le, iar altele, după ce le-a adus modificări (vopsire), le-ar fi închiriat în regim propriu.

Cercetările sunt continuate de Secția 23 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Toate cele 20 de trotinete electrice, în valoare de 40.000 de lei urmează a fi predate persoanei vătămate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ”Afacerea” cu trotinete electrice furate a unui bucureștean de 36 de ani. Cum au ajuns polițiștii pe urmele lui