Antena Meniu Search
x

Agenți de la Penitenciarul Tulcea, prinși în flagrant cu etnobotanice și mită

Mită și droguri la Penitenciarul de Maximă Siguranță Tulcea. Doi agenți au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să introducă etnobotanice și telefoane în pușcărie, în schimbul a câteva mii de lei.

de Redactia Observator

la 19.07.2019, 12:47

Flagrant la Penitenciarul de Maximă Siguranță Tulcea
Cei doi agenți au fost prinşi în flagrant când luau mită pentru a duce deţinuţilor telefoane şi etnobotanice - Profimedia Images

Mită și droguri la Penitenciarul de Maximă Siguranță Tulcea. Doi agenți au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să introducă etnobotanice și telefoane în pușcărie, în schimbul a câteva mii de lei.

Joi, 18 iulie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorul de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – B.T. Tulcea, au efectuat două activităţi de prindere în flagrant într-un dosar penal în care existau suspiciuni de luare de mită în vederea introducerii în penitenciar de telefoane mobile şi etnobotanice”, a transmis, vineri, Direcţia Generală Anticurupţie (DGA).

Sursa citată a precizat că acţiunile de prindere în flagrant au avut ca subiecţi doi agenţi de penitenciare din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea, fiind realizate cu sprijinul Serviciului Operaţii şi Serviciului Tehnic – Structura Centrală D.G.A., precum şi SCCCO Tulcea.

Prinși în flagrant de ofițeri

În prima situaţie, în urma flagrantului, a fost identificată suma de 2000 lei primită cu titlu de mită, 2 telefoane mobile şi aproximativ 15 grame de produse etnobotanice ce urmau a fi introduse în penitenciar de către agent. În cazul celui de-al doilea agent, după realizarea flagrantului a fost identificată asupra sa suma de 3000 lei primită cu titlu de mită pentru serviciul de introducere de telefoane mobile în Penitenciarul Tulcea la o dată anterioară”, a mai transmis DGA.

Cei doi agenţi de penitenciare au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

DGA a precizat că în cauză s-a beneficiat de sprijinul conducerii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea.

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Agenți de la Penitenciarul Tulcea, prinși în flagrant cu etnobotanice și mită