Antena Meniu Search
x

Alimente ţinute în condiţii revoltătoare, retrase dintr-o piaţă din Bucureşti (Video)

Alimente expirate, ţinute în mizerie ori spălate în chiuvete pline de rugină. Este dezastrul descoperit de inspectorii de la Protecţia Consumatorului, într-o cunoscută piaţă din Capitală. Încă o dovadă că mulţi comercianţi îşi pun clienţii în pericol cu bună ştiinţă.

de Redactia Observator

la 16.10.2019, 19:39

Vezi și

Alimente expirate, ţinute în mizerie ori spălate în chiuvete pline de rugină. Este dezastrul descoperit de inspectorii de la Protecţia Consumatorului, într-o cunoscută piaţă din Capitală. Încă o dovadă că mulţi comercianţi îşi pun clienţii în pericol cu bună ştiinţă. Peste o tonă de alimente periculoase au retras autorităţile, care au închis cinci firme pentru o jumătate de an. 

Piaţa Delfinului din Sectorul 2 al Capitalei. Sub tăvile de carne scoase la vânzare, se ascunde un strat gros de mizerie şi rugină. 

Inspectorii ANPC au găsit un dezastru şi în bucătăriile standurilor cu mâncare gătită. Aici, tigăile stau pe jos, lângă găleata cu mop. Chiar unul dintre angajaţi recunoaşte că ingredientele sunt spălate, de cele mai multe ori, în această chiuvetă măcinată de rugină. Depozitarea în condiţii improprii pare să fie o regulă. 

La un simplu control, inspectorii ANPC au găsit cârnaţi, caşcaval şi smântână expirate. În total, au retras peste o tonă de produse periculoase. 

După controale, cinci comercianţi au primit interzis să-şi mai vândă produsele pe şase luni. Au fost aplicate şi 36 de amenzi în valoare de 280.000 lei 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Probleme nu sunt doar la standurile cu alimente. Mii de articole vestimentare fără etichete au mai retras autorităţile care, în ultimele săptămâni, au pus lacătul pe zeci de localuri din Bucureşti, unde au găsit aceleaşi condiţii revoltătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Alimente ţinute în condiţii revoltătoare, retrase dintr-o piaţă din Bucureşti (Video)