Antena Meniu Search
x

Amenzi de 80.000 de lei după petrecerea cu manele și băutură din Olt. "Bombardierii! Să vină poliția!"

Tinerii din Osica de Sus, județul Olt, care au cerut să vină Poliția după o petrecere cu băutură și manele, și-au văzut dorința îndeplinită - agenții i-au identificat și amendat cu 80.000 de lei.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.05.2020, 23:23

Amenzi de 80.000 de lei după petrecerea cu manele și băutură din Olt
Amenzi usturătoare pentru tinerii din Osica de Sud, județul Olt, care au încins o petrecere cu băutură și manele și au chemat poliția, live pe Facebook - captură video | Total Impact
  • Tinerii au cerut să vină poliția sau mascații, deși încălcau ordonanțele militare
  • Polițiștii au venit, i-au identificat și ulterior amendat cu 80.000 de lei
  • Imaginile, transmise live pe Facebook, au fost șterse ulterior de pe internet

Cei nouă tineri care au încins o petrecere cu băutură și manele în Osica de Sus, deși ordonanțele militare interzic adunările de acest gen, au primit și nota de plată din partea organelor abilitate - 80.000 de lei. Doi dintre participanții la petrecere erau minori.

Imaginile de la petrecerea în aer liber au fost transmise în direct pe Facebook, însă șterse ulterior. Câteva cadre din cele 55 de minute de live au fost salvate și publicate pe Youtube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au fost identificate nou persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore. Astfel, la data de 1 mai a.c., aceștia au încălcat măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv măsura distanțarii sociale, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Drept urmare, polițiștii au sancționat contravențional cele nouă persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr.2/ 2020.

La început tinerii au refuzat să divulge locația, însă, încurajați de numărul de urmăritori, au recunoscut că sunt la Osica de Sus, județul Olt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Amenzi de 80.000 de lei după petrecerea cu manele și băutură din Olt. "Bombardierii! Să vină poliția!"