Antena Meniu Search
x

Petrecere cu manele și băutură în Olt: "Să vină poliția, îi răsturnăm! Trimiteți poliția"

Mai mulți tineri din Olt au încins o petrecere cu băutură și manele, deși ordonanțele militare interzic adunările de acest gen. Poliția a pornit pe urmele lor.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.05.2020, 18:25

Petrecere cu manele și băutură în Olt
La început tinerii au refuzat să divulge locația, însă, încurajați de numărul de urmăritori, au recunoscut că sunt la Osica de Sus, județul Olt - captură video | Total Impact
  • Tinerii nu doar că au încălcat ordonanțele militare, dar au cerut să vină poliția
  • "La 4.000 nu vine poliția, vin mascații!", se laudă un tânăr pe live

Neimpresionați de măsurile de izolare impuse de autorități, tinerii țin să transmită totul pe internet, ba chiar cheamă poliția în vizită.

După cum era de așteptat, agenții din comuna Osica s-au autosesizat și au pornit pe urma petrecăreților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă vor fi găsiți, aceștia riscă amezi de până la 10.000 de lei, precum și dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

"În urma imaginilor aparute pe o rețea de socializare, în care apar mai multe persoane care petrec ziua de 1 Mai în aer liber, nerespectand ordonanțele militare, polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Osica s-au autosesizat și efectuează verificări pentru a identifica persoanele respective și pentru a stabili situația de fapt, urmând a fi luate măsuri legale",  au transmis autoritățile locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Petrecere cu manele și băutură în Olt: "Să vină poliția, îi răsturnăm! Trimiteți poliția"