Antena Meniu Search
x

Amenzi de mii de lei pentru tinerii care nu au respectat restricțiile impuse la terasele din Cluj (Video)

Avem cazuri în creştere şi spitale pline, dar pofta de distracţie e mai mare ca niciodată. Centrul petrecerilor a fost azi-noapte în Cluj-Napoca, unde n-a fost terasă fără clienţi. Şi nici fără poliţişti. Controalele nocturne i-au deranjat pe unii, aşa că de la voie bună până la scandal a fost doar un pas. S-a terminat cu îmbrânceli, dar şi cu multe amenzi. 

de Redactia Observator

la 17.07.2020, 20:46

Vezi și
  • S-au aplicat 24 de amenzi în timpul verificărilor efectuate la mai multe terase din Cluj.
  • Terasele s-ar putea închide la ora 22.00, dacă nerespectarea regulilor continuă.

În mijlocul săptămânii, strada Piezişa din Cluj-Napoca a arătat ca faleza din Mamaia într-o noapte de weekend. Nu degeaba i se mai spune: "strada care nu doarme niciodată". La miezul nopţii, terasele erau atât de pline, încât petrecăreţii au format cozi la intrare, direct pe stradă. 

Coronascepticii au fost primii care au reacţionat la vederea poliţiştilor şi jandarmilor. Deranjaţi de controalele nocturne şi ameţiţi de aburii alcoolului, unii au refuzat să se legitimeze. Şi au început scandalul atunci când li s-a recomandat să poarte masca de protecţie. 

Un tânăr nu a cooperat nici măcar atunci când a fost percheziţionat. 

De la masă s-au ridicat şi alţi petrecăreţi deranjaţi că, în stradă, jandarmii sunt lăsaţi să aplice legea. 

24 de oameni au avut de plătit, pe lângă nota de plată, şi amenzi în valoare de 13 mii de lei. 

Andreea Vișan, purtător de cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean Cluj: În total, au fost verificate peste 12 societăţi comerciale şi legitimate peste 120 de persoane, fiind controlate totodată 61 de autoturisme.

Premierul Ludovic Orban a transmis în urmă cu câteva zile că, dacă regulile continuă să fie încălcate, terasele ar putea să se închidă la ora 22.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Amenzi de mii de lei pentru tinerii care nu au respectat restricțiile impuse la terasele din Cluj (Video)