Antena Meniu Search
x

Noi detalii în cazul ASASINATULUI DE LA ORADEA. Fratele criminalului Adrian Hladii surprinde cu afirmaţii de ULTIMĂ ORĂ

Adrian Hladii a şocat întreaga comunitate din Oradea, după ce, miercuri dimineaţa, în jurul orei 9.00, a împuşcat un bărbat în vârstă de 41 de ani şi a răpit-o pe Dalia Duca, fosta sa iubită, pe care ulterior a împuşcat-o în cap. 

Adrian Hladii a şocat întreaga comunitate din Oradea, după ce, miercuri dimineaţa, în jurul orei 9.00, a împuşcat un bărbat în vârstă de 41 de ani şi a răpit-o pe Dalia Duca, fosta sa iubită, pe care ulterior a împuşcat-o în cap. 

După trei zile de căutări, sâmbătă, poliţiştii au anunţat că Adrian Hladii s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 4 al blocului în care locuia. Potrivit anchetatorilor, asasinul stătea cu mama lui, soţia acestuia fiind plecată în străinătate. 

Astăzi, fratele criminalului, Ion Marian Hladii, a declarat că el nu ştia ca Adrian să fi avut o relaţie extraconjugală cu Dalia Duca.  

Tot astăzi, presa a dezvăluit cine este, de fapt, tânărul împușcat în gât în timpul atacului de miercuri. La audieri, bărbatul, singurul supraviețuitor al acestei tragedii orădene, le-a explicat investigatorilor care a fost, de fapt, rolul său în viața Daliei Duca. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit ultimelor informaţii, se pare că Dalia era de mai multă vreme terorizată de Adrian Hladii. Motiv pentru care, pentru a se simţi în siguranţă după despărțirea de acesta, tânara a rugat un amic să o apere zi și noapte, să-i fie bodyguard. Mai multe detalii AICI

Anchetatorii caută arma cu care Adrian Hladii a ucis-o pe Dalia

Poliţiştii orădeni caută în continuare arma cu care Adrian Hladii şi-a împuşcat în cap fost iubită, cercetările fiind extinse şi pentru a se verifica dacă ucigaşul a avut complici care l-ar fi ajutat să se ascundă de oamenii legii.

Potrivit anchetatorilor, Adrian Hladii a fost prins în momentul în care o echipă operativă sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-a deplasat la apartamentul din municipiul Oradea pentru efectuarea unei noi percheziţii domiciliare deoarece aveau bănuieli că bărbatul se ascunde acolo.

"Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 18.30, o echipă operativă formată din poliţişti sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-a deplasat la o locaţie din municipiul Oradea pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare, existând suspiciunea că acolo s-ar fi aflat bărbatul de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea faptelor din 15 martie.

În momentul în care poliţiştii bihoreni împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au ajuns la uşa apartamentului care urma să fie percheziţionat, bărbatul a sărit pe geamul locuinţei, care se afla la etajul al patrulea. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă a decedat”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Bihor.

Hladii era acuzat că a împuşcat-o mortal în cap pe Dalia Duca, în vârstă de 24 de ani, după ce a răpit-o cu maşina în urma unui scandal declanşat în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat asupra căruia a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit.

Martorii au declarat la acea dată că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea, unde a fost operat, fiind în prezent în afara oricărui pericol.

Fata a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede.

Știai că asta nu e tot? Pentru o imagine completă citeşte şi: 

Adrian Hladii nu a împuşcat-o pe Dalia pe câmpul unde a fost găsită! Criminalul e mort, dar cercetările continuă! Ce vor să afle anchetatorii şi ce PERSOANE SUNT VIZATE

PRIMELE IMAGINI cu soţia ucigaşului tinerei de 24 de ani din Oradea: Este incredibil cum arată aceasta (FOTO&VIDEO)

FILMUL MORŢII interlopului Adrian Hladii: Cum a fost folosită SOŢIA suspectului pentru a rezolva cazul ASASINĂRII Daliei Duca (FOTO&VIDEO)

SFÂSIETOR! Prietenii Daliei Duca şi-au luat rămas bun: "Cu greu am avut curaj să mă apropii de sicriul ei. Era de o frumuseţe inimaginabilă, părea a fi Albă-ca- Zăpada"

PRIMELE IMAGINI de la locul unde interlopul Adrian Hadlii S-A ARUNCAT de la etajul 4 al unui bloc din Oradea (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Noi detalii în cazul ASASINATULUI DE LA ORADEA. Fratele criminalului Adrian Hladii surprinde cu afirmaţii de ULTIMĂ ORĂ