Antena Meniu Search
x

Austria, destinatia de vara

Austria e cunoscuta mai ales pentru sporturile de iarna, dar sa stiti ca nici vara atractiile, pachetele turistice si serviciile nu va vor dezamagi

Vezi și

Austria a devenit una dintre destinatiile preferate ale romanilor cu buget mediu spre generos. Numai in sezonul estival de anul trecut, peste 120.000 de turisti romani si-au petrecut vacanta in tara lui Mozart.

Buni strategi, austriecii s-au gandit deja la cum sa atraga si mai multi turisti, la vara - vor introduce carduri speciale de reducere. “La o noapte, primesc cardul de reduceri, de bonusuri. Au transportul in comun, gratuit, pot circula din regiune sau pana la Viena”, a declarat Hilda Frum, reprezentantul biroului de turism.

Catalogata drept o tara cu servicii de lux, Austia ofera preturi avantajoase pentru toate buzunarele. Cu mai putin de 250 de euro de persoana, un cuplu poate petrece o saptamana relaxanta in partea de vest a Austriei. In pachetul turistic au incluse sapte nopti de cazare cu mic-dejun, o drumetie, cardul de reduceri si chiar un bilet la opera.

35 la suta dintre turistii romani prefera Austria ca destinatie de vara, iar restul merge acolo pentru partiile perfect amenajate pentru sporturile de iarna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Austria, destinatia de vara