Antena Meniu Search
x

Top 5 avantaje ale plasei de gard zincate

Plasa de gard zincată este un material practic și durabil. Prețul său este mai accesibil decât al altor tipuri de plase, ceea ce o face o opțiune destul de populară în rândul proprietarilor de case, clădiri comerciale, clădiri rezidențiale, terenuri sau grădini.

de Redactia Observator

la 06.07.2020, 17:27

Top 5 avantaje ale plasei de gard zincate - Pixabay

Dacă îți surâde ideea să folosești acest tip de plasă (poți alege dintr-o gamă variată de plasă de gard zincată) este bine să cunoști dinainte avantajele pe care le oferă.  

1. Este sigură

Plasa de gard zincată poate fi achiziționată în diferite grosimi, ceea ce înseamnă că poți alege în funcție de nevoile de securitate ale proprietății. De exemplu, dacă ai o fermă cu animale, va trebui să optezi pentru un gard cu o grosime mai mare, pentru a putea ține animalele sub control. Mai mult, acest tip de plasă este disponibil în diferite lungimi, gardul putând fi suficient de înalt încât nici oamenii, nici animalele să nu poată trece de el.

2. Este rezistentă

Fiind fabricată din oțel, plasa zincată este una dintre cele mai rezistente structuri de gard. În funcție de grosimea sa, un astfel de gard poate atenua chiar și impactul unui autoturism, motiv pentru care este deseori întâlnit și în parcurile zoologice.

3. Este durabilă

Plasa zincată nu se deteriorează prea ușor, fiind deosebit de durabilă. Chiar dacă poate atenua un impact puternic, aceasta nu prezintă semne serioase de deteriorare. Odată instalată, plasa de gard are o durata de viață de zeci de ani, cu întreținere și reparații minime. Pentru curățarea unui gard din plasă, ai nevoie doar de un furtun cu apă. 

4. Rezistă cu brio la intemperii

Datorită faptului că este realizat din oțel, gardul din plasă zincată rezistă cu brio la intemperii. Pentru a evita, totuși, situațiile în care plasa ruginește, este bine să aplici un tratament special anti-rugină.

5. Poate avea multiple întrebuințări 

Plasa de gard zincată are un raport bun calitate-preț, precum și capacitatea de a fi utilizată într-o varietate de proiecte. În funcție de nevoile consumatorului, acest tip de plasă poate fi folosit la împrejmuirea curților, grădinilor, piscinelor, terenurilor sportive, terenurilor agricole, clădirilor comerciale, celor industriale, celor rezidențiale, dar și a fermelor de animale. De asemenea, plasa zincată poate fi folosită și pentru confecționarea cuștilor sau a țarcurilor pentru animale.

Care sunt dezavantajele plasei de gard zincate?

Când vine vorba de dezavantajele plasei de gard zincate, amintim depunerea de rugină - menționată și mai sus. Acest lucru se întâmplă atunci când gardul nu a fost instalat în mod corespunzător și poate fi prevenită prin aplicarea unor produse speciale. Dacă rugina s-a format deja, poate fi curățată cu diferite soluții disponibile pe piață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Top 5 avantaje ale plasei de gard zincate