Antena Meniu Search
x

Avem a doua medalie la Invictus. Locotenentul Ciprian Iriciuc a cucerit bronzul la proba de canotaj în sală

Militarii români, răniţi în teatrele de război, fac din nou onoare ţării noastre! Locotenentul Ciprian Iriciuc a cucerit bronzul la proba de canotaj în sală.

Vezi și

Militarii români, răniţi în teatrele de război, fac din nou onoare ţării noastre! Locotenentul Ciprian Iriciuc a cucerit bronzul la proba de canotaj în sală. E a doua medalie obţinută de echipa Invictus la competiţia paralimpică din Canada.

Locotenentul Ciprian Iriciuc a arătat încă o dată că este un luptător. A câştigat bronzul la proba de canotaj în sală. Militarul a fost rănit în urmă cu doi ani în Afganistan după ce unul din autovehiculele pe care le verifica era, de fapt, o capcană. În urma exploziei, a rămas cu o schijă în plămâni. 

La aceeaşi proba, pe locul 5 s-a clasat plutonierul major Dumitru Paraschiva, din 56 de concurenţi.

Zilele trecute, un alt soldat a urcat pe podium la proba de atletism. Maiorul Laurenţiu Şerban şi-a pierdut un picior în 2006 în timp ce încerca să-şi salveze camarazii în urma unui atac în Afganistan.

Prinţul Harry, el însuşi luptător în războiul din Afganistan, i-a felicitat pe militarii români. 

Delegaţia României este formată din 15 militari răniţi în teatrele de operaţiuni din Afganistan şi Irak, care concurează în şapte discipline sportive: tir cu arcul, atletism, canotaj în sală, haltere, ciclism, înot şi volei. Participarea a fost sprijinită şi de colegii noştri de la Antena 3, printr-o campanie de strângere de fonduri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Avem a doua medalie la Invictus. Locotenentul Ciprian Iriciuc a cucerit bronzul la proba de canotaj în sală