Antena Meniu Search
x

Video Bagajul de vacanţă. Ce nu trebuie să ne lipsească atunci când călătorim. Recomandările farmaciştilor pentru un concediu fără griji

Începe febra pregătirilor pentru vacanţă. Iar bagajul ar trebui să fie singura noastră grijă. Sunt câteva sfaturi de care trebuie să ţinem cont: hainele colorate, din materiale naturale, şi cremele cu protecţie solară sunt esenţiale. Şi, obligatoriu, trecem înainte şi pe la farmacie. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 15.06.2023, 21:11

Vezi și

Cu o singură vizită la magazin, bagajul pentru o vacanţă la mare poate fi gata.   

Valentina Rotaru, manager magazin: Avem foarte multe variante de familie. Începem cu cea cu franjuri şi print floral. Acesta este sutienul şi unul dintre slipi pentru damă şi varianta pentru copil, care este foarte dulce.

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Avem atât de multe variante, încât acum ne putem face bagajul, chiar înainte de a pleca la aeroport. Am ales un costum de baie în mai multe culori, perfect pentru vremea de vară, dar şi o eşarfă, ca accesoriu pentru păr. Pentru o ţinută completă, avem şi o rochie de plajă, pentru momentele în care soarele bate poate mult prea tare, dar şi o pereche de papuci roz special pentru apă, pe care cu siguranţă îi vom pune într-o geantă de plajă.

Accesorii de plajă pentru toate gusturile

Pe acelaşi subiect

Valentina Rotaru, manager magazin: Avem foarte multe accesorii de plajă, care pot fi purtate cu costumele noastre de baie. Pareo sau rochiţe, genţi de plajă, prosoape în set. Se poartă foarte mult printurile florale, în nuanţe puternice: verde, albastru, roz, maro, nuanţe sidefate. Se mai poartă foarte mult stilul retro, anii 50-60. 

O trusă cu loţiunile de plajă şi câteva medicamente, ne poate feri de orice incident neplăcut în călătoria noastră. 

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Acum că ne-am făcut bagajul, trebuie să luăm la noi şi o cremă cu factor de protecţie. A mea este cu SPF 50, pentru că aşa mi-au recomandat specialiştii.

Beatrice Speteanu, farmacist: Să nu uităm de un antihistaminic la noi. Nu ar trebui să uităm probiotice, care ne ajută să ne refacem flora naturală, putem să avem şi nişte pliculeţe care sunt antidiareice. De rezervă tot timpul Paracetamol sau Ibuprofen, săruri de hidratare. 

De mare ajutor sunt şi hainele cu protecţie UV

De mare ajutor sunt şi hainele cu protecţie UV, mai ales pentru cei mici. Nu uitaţi nici pălăriile sau şepcile, atunci când soarele este foarte puternic. 

Tânără: În primul rând SPF-ul, pe care îl iau cu mine întotdeauna şi în materie de haine costumele de baie, în număr cât mai mare. 

Tânără: Eu fiind foarte palidă, o să apelez mereu la creme SPF cu factor puternic, 50

Cu bagajul făcut plecăm în grabă la aeroport.

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Acum că am luat cremele de soare, hainele de vacanţă şi costumele de baie colorate suntem pregătiţi să plecăm la drum. 

Înainte de plecare, facem şi un calcul. O ţinută completă de plajă, o cremă cu factor de protecţie mare şi un kit de medicamente ne costă 620 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Bagajul de vacanţă. Ce nu trebuie să ne lipsească atunci când călătorim. Recomandările farmaciştilor pentru un concediu fără griji