Antena Meniu Search
x

Video Paradis pe litoralul românesc. O altfel de cazare la mare îi încântă pe turiştii sătui să dea bani pe "nimic"

Vacanţa la mare ca o experienţă aparte. Sunt tot mai căutate destinaţiile unde, pe lângă cazare, turiştii au parte de atmosferă intimă şi romantică. De la igluuri pe malul mării până la căsuţe pe lac, cu vedere spre apusuri memorabile.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.06.2023, 19:50

Vezi și

La 30 de kilometri de Constanţa, într-un peisaj idilic de pe malul lacului Taşaul, 10 căsuţe cu arhitectură nordică promit să îi mulţumească şi pe cei mai capricioşi turişti. Premiul cel mare este o fotografie virală cu apusul, pe care poţi să o faci direct din pat. 

Altfel de cazare la mare

"Căsuţele sunt complet utilate şi mobilate, avem sus aer condiţionat, avem şi calorifer electric, TV - Netflix şi internet. Capacitatea unei căsuţe este de doi adulţi şi doi copii", arată reprezentantul unui astfel de complex. 

Aleile resortului poartă turiştii printr-un labirint verde - o livadă din care se pot înfrupta pe săturate: "Cred că este Raiul copiilor aici! Sigur! Pentru că practic pot veni şi pot mânca direct din vrej, ca la bunica". "Avem un loc special amenajat pentru joacă, pot interacţiona cu animăluţele fermei, putem organiza plimbări cu poneii", spune Eliza Toma, manager complex.

Pe acelaşi subiect

Cât costă o noapte de cazare

Turiştii se bucură de o privelişte paradisiacă, iar pentru că sentimentele trec prin stomac, căsuţele sunt renumite nu doar pentru oaza de verdeaţă, ci şi pentru bucătarii care gătesc preparate tradiţionale la ceaun chiar în faţa vizitatorilor. Preţul pentru o noapte de cazare cu totul inclus este de 170 de euro. 

Departe de agitaţia staţiunilor, 26 de igluuri aduc într-un altfel de decor facilităţile unui hotel de patru stele. Aer condiţionat, baie proprie şi chiar un Sky View direct din pat către cerul înstelat. "Un rulou care se închide şi se deschide pentru a vedea stelele seara, sunt îndreptate către mare şi cu vedere spre grădină, pot savura cafeaua dintr-un leagăn", spune Andreea Zachiu, manager glamping. 

"Foarte frumos, am fost la hoteluri unde nu era aşa! E foarte bine, foarte aproape de plajă", mărturiseşte o femeie. "Un pic de sălbăticie şi nu e aglomeraţie şi nu e gălăgia din hoteluri şi de pe plajă şi muzica", adaugă un bărbat. Pentru o astfel de experienţă turiştii plătesc între 270 şi 400 de lei pe noapte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Paradis pe litoralul românesc. O altfel de cazare la mare îi încântă pe turiştii sătui să dea bani pe "nimic"