Antena Meniu Search
x

Video Bărbat din Odorheiu Secuiesc, pus la pământ de polițiști după ce a luat bani de la un bătrân pe care îl șantaja ”Uite banii, filmează banii!”

Un bărbat de 36 de ani din Odorheiu Secuiesc a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a luat bani de la un bătrân de 75 de ani din localitate pe care îl șantaja.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.06.2021, 16:11

Sursa: IPJ Harghita Vezi și

La data de 24 mai anul acesta, bărbatul i-ar fi cerut unui septuagenar din localitate suma de 2.500 de lei, la schimbul tăcerii sale în legătură cu ”o faptă de natură contravențională pentru care va fi aspru sancționat”.

Deloc intimidat, bătrânul a mers la poliție și le-a spus că este șantajat.  

Bărbatul îl șantaja pe bătrân pentru suma de 2.500 de lei

”Imediat după sesizare, poliţiştii au efectuat activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, operativitatea şi profesionalismul acţiunilor derulate având ca prim rezultat identificarea celui bănuit de comiterea faptei. Au urmat noi demersuri poliţieneşti operative, ancheta concentrându-se pe acumularea de date şi indicii care să constituie un material probator îndestulător spre a stabili activitatea infracţională a celui în cauză. Astfel, pentru documentarea argumentată a cauzei, în mai puţin de 10 zile de la sesizare poliţiştii structurii de investigaţii criminale au organizat şi executat şi o acţiune de prindere în flagrant, la domiciliul persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al poliției.

Pe acelaşi subiect

Astfel, miercuri, pe 2 iunie, polițiștii au pus la cale flagrantul și, imediat după ce a primit de la victimă 300 de lei, ”oportunistul” a fost prins de polițiști și imobilizat, asupra sa fiind găsiţi şi banii ce constituie element probator.

Autorul șantajului a fost reținut pentru 24 de ore

Suspectul a fost reţinut pe 24 de ore şi introdus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de șantaj, faţă de suspect fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Instanţei cu propunerea de arestare preventivă, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Odorheiu Secuiesc, pus la pământ de polițiști după ce a luat bani de la un bătrân pe care îl șantaja ”Uite banii, filmează banii!”