Antena Meniu Search
x

Un bărbat cu handicap a fost răpit din curtea părinţilor, în Vaslui: "A venit o maşină albă!"

Un bărbat cu handicap a fost răpit din curtea părinţilor, în Vaslui: "A venit o maşină albă!", povesteşte mama tânărului. Poliţia face cercetări şi încearcă să dea de urma dispărutului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.06.2019, 11:47

Un bărbat a fost răpit, la Vaslui
Un bărbat cu handicap a fost răpit din curtea părinţilor, în Vaslui: "A venit o maşină albă!" - Vremea Nouă

Un bărbat cu handicap a fost răpit din curtea părinţilor, în Vaslui: "A venit o maşină albă!", povesteşte mama tânărului. Poliţia face cercetări şi încearcă să dea de urma dispărutului.

Un bărbat în vârstă de 42 din Râseşti, Vaslui, Florin Mistreanu, diagnosticat cu un grad de handicap, e de negăsit, după ce a fost rpit efectiv din curtea casei părinţilor lui, care-l îngrijeau. O femeie din sat, patroană de magazin, a venit cu o maşină de culoare albă, împreună cu doi bărbaţi, cerându-le părinţilor să îşi lase fiul "la un consult medical". 

Pãrintii lui Florin, oameni simpli, spun că au acceptat rugămintea patroanei, astfel că i-au dat şi cartea de identitate a băiatului. Din acel moment, de Florin nu mai ştie nimeni nimic, scrie Vremea Nouă.

Vecinii familiei Mistreanu susţin că maşina în cauză a mai fost văzută prin sat, în căutare de persoane nevoiaşe, care să fie luate ca slugi la animale, prin judeţul Dâmboviţa. Între timp, Poliţia a fost sesizată, iar Florin Mistreanu a fost dat în urmărire naţională.

"În acest caz s-a deschis un dosar de dispariţie, însă, pe parcurs, în funcţie de cercetări, se vor avea în vedere toate elementele. La acest moment, bărbatul dispărut de la domiciliu a fost dat în urmărire naţională.", a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Femeia din Râseşti acuzatã de familie că ar fi intermediat "dispariţia" lui Florin Mistreanu a negat acuzaţiile. Aceasta a recunoscut că l-a luat de acasă pe Florin, dar susţine că a dispărut de lângă ea: "Da, l-am luat pe Florin atunci seara, dar el, deodată, a dispãrut de lângă mine. Nu ştiu unde este. Nici nu am dormit astă-noapte din cauza asta.", a declarat Valerica Roman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat cu handicap a fost răpit din curtea părinţilor, în Vaslui: "A venit o maşină albă!"