Antena Meniu Search
x

Bătrână urcată în maşina de poliţie, la Năsăud. Femeia se grăbea să nu depășească intervalul orar permis vârstnicilor

O bătrână din orașul Năsăud a fost urcată într-o mașină de poliție și condusă acasă, după ce agenții au găsit-o în apropierea unei farmacii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.04.2020, 10:28

  • Bătrâna din orașul Năsăud avea declarație pe propria răspundere.
  • Femeia se grăbea să ajungă acasă pentru a nu depăși intervalul orar permis pentru vârstnici.

Bătrâna, care avea mască și declarație pe propria răspundere la ea, se grăbea să ajungă acasă pentru a nu depăși intervalul orar permis pentru vârstnici.

Bătrâna avea mască și declarație pe propria răspundere la ea

Imaginile cu femeia de 78 de ani urcată în maşina de poliţie au fost postate pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor.

Bătrâna a fost condusă acasă de echipajul de poliție

Și pentru că vreau să vorbim mai mult de normalitate și de solidaritate, azi, bătrânica din imagine (78 de ani), din orasul Năsăud, a fost găsită în zona unei farmacii de către un polițist. Colegul meu a discutat cu ea și așa a aflat că femeia era îngrijorată că nu va ajunge acasă în intervalul orar permis pentru vârstnici. Așa că, polițistul, a urcat-o pe bătrână în mașina de poliție și a condus-o până acasă, aproximativ 3 km., în siguranță. Fotografiile mi-au fost trimise de un cetățean, care a asistat fără să vrea la cele întâmplate. P.S. Nu a fost sancționată! Femeia avea la ea declarația pe propria răspundere”, se arată în mesajul care a însoțit imaginile de la Năsăud.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Bătrână urcată în maşina de poliţie, la Năsăud. Femeia se grăbea să nu depășească intervalul orar permis vârstnicilor