Antena Meniu Search
x

Carantinații din Cuza Vodă s-au adunat pe străzi la vederea ambulanțelor: Cine, ea, bolnavă de corona?” - VIDEO

Mai multe ambulanțe, însoțite de mașini de poliție și jandarmi, au descins în localitatea Cuza Vodă, din Constanța, după ce o analiză de risc efectuată de DSP Constanța a arătat că aici este risc de focar de infecție cu COVID-19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.04.2020, 12:44

Carantinații din Cuza Vodă s-au adunat pe străzi să vadă fortele de ordine in actiune Vezi și
  • Localitatea constănțeană Cuza Vodă a intrat în carantină parțială
  • 600 de oameni sunt vizați de noi restricții

Curioși, oamenii au încălcat restricțiile de distanțare socială și s-au adunat pe străzi pentru a vedea intervenția autorităților.

I-ati găsit bolnavi? Cine, ea, bolnavă de corona? Așa a ieșit la analize?”, întreabă o femeie care a ieșit la stradă, în timp ce o alta este curioasă să afle dacă mai sunt și alte persoane depistate cu COVID-19 la ei în localitate.

Prefectura Constanța anunță că începând de marți dimineață, o parte importantă din localitatea constănțeană Cuza Vodă a intrat în carantină, în urma unui ordin semnat de secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat.

În 17 aprilie, o persoană a fost confirmată cu COVID-19, iar la cererea autorităților s-a făcut un screening al populației, cu ajutorul jandarmilor constănțeni și al medicilor de familie.

Alte 9 persoane au fost confirmate cu prezența virusului SARS-CoV-2.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Carantinații din Cuza Vodă s-au adunat pe străzi la vederea ambulanțelor: Cine, ea, bolnavă de corona?” - VIDEO