Antena Meniu Search
x

Doi copii bolnavi, plimbati doua ore in spital, pana sa fie consultati

Birocratia si indiferenta pentru suferinta oamenilor nasc situatii absurde in spitalele romanesti. O mama cu doi copii bolnavi in brate s-a plimbat patru ore pe holurile unui spital din Targu-Jiu.

Vezi și

Desi copiii erau in stare din ce in ce mai grava, usile cabinetelor medicale i s-au trantit in fata pentru ca nu a respectat procedurile spitalului.

Mama primeste o lectie de deschis usa, dupa ce doua ore, a cautat prin policlinica spitalului un medic dispus sa-i consulte copiii bolnavi.

“Am venit la spital cu fetita are temperatura de 40 de grade! Am luat-o la mai multe usi. La camera 3, la camera 4, am incercat si la psihiatrie copii, am luat-o din usa in usa ca sa gasesc. Nu am gasit nicio usa deschisa”, poveseste femeia.

Disperata, a ajuns la alt etaj, unde se faceau internari. Aici, a aflat ca are de urmat o procedura. Dupa doua ore de asteptare si alte zeci de minute de negocieri in fata camerelor de televizune, copiii au fost consultati.

In timp ce medicii respectau procedura, starea copiilor s-a inrautatit. Unul dintre ei a vomitat chiar in cabinetul medicului.

Cei doi copii au fost internati, iar conducerea spitalului a anuntat ca va ancheta incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Doi copii bolnavi, plimbati doua ore in spital, pana sa fie consultati