Antena Meniu Search
x

Brad de Crăciun instalat în Piaţa Sfatului din Braşov

Braşovul fură startul sărbătorilor. În Piaţa Sfatului a fost instalat deja bradul de Crăciun. Arborele este impresionant, are 71 de ani şi peste 30 de metri înălţime. Cinci ore le-a luat pădurarilor să transporte şi să instaleze copacul. Bucuria localnicilor a fost însă nemăsurată.

De Redactia Observator la 07.11.2019, 22:25
Vezi și

Braşovul fură startul sărbătorilor. În Piaţa Sfatului a fost instalat deja bradul de Crăciun. Arborele este impresionant, are 71 de ani şi peste 30 de metri înălţime. Cinci ore le-a luat pădurarilor să transporte şi să instaleze copacul. Bucuria localnicilor a fost însă nemăsurată: şi-au făcut poze cu bradul chiar înainte de a fi ridicat în centrul oraşului.

Copacul înalt de 32 de metri cântăreşte peste şapte tone şi a fost cărat cu un transport special pe DN1. În oraş, poliţia a oprit circulaţia pe anumite străzi pentru că maşina a ocupat toată şoseaua. 

Pe tot traseul, bradul a fost admirat şi fotografiat de oameni. Iar în Piaţa Sfatului, acolo unde va străluci în curând, a fost îmbrăţişat, la propriu, de localnici. Unii s-au bucurat mai ceva ca nişte copii. 

Bradul falnic are 71 de ani si a adus deja atmosfera de Crăciun în Piaţa Sfatului chiar dacă nu e încă luminat.

Vor fi instalate peste 700.000 de beculeţe în oraş, iar luminile de sărbătoare vor fi aprinse mai devreme în acest an, pe 1 decembrie. 

Dan Olteanu, director RPLP Kronstadt: Chiar va fi vedeta Braşovului. Va fi un brad foarte frumos, adus de pe proprietatea municipiului Braşov. Căldura ne-a ajutat. Crengile, nefiind îngheţate, le-am putut aduna mai uşor şi mai bine. Lucrăm de azi-dimineaţă, de la 7, la el

După sărbători, bradul va fi transformat în lemn de foc şi va încălzi casele unor oameni nevoiaşi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Brad de Crăciun instalat în Piaţa Sfatului din Braşov