Antena Meniu Search
x

99 de blocuri din Bucureşti nu au căldură şi apă caldă pentru că administratorii au fugit cu banii de întreţinere

Pentru a treia iarnă consecutivă, locatarii unui bloc din centrul Capitalei înfruntă nopţile geroase fără încălzire.

Vezi și

Pentru a treia iarnă consecutivă, locatarii unui bloc din centrul Capitalei înfruntă nopţile geroase fără încălzire. Administratorul blocului polar a fugit cu banii de întreţinere şi a lăsat în urmă o datorie uriaşă. Iar acum oamenii îndură frigul cu multiple straturi de haine şi aeroterme. Situaţia nu e singulară. 99 de blocuri din Bucureşti sunt în aceeaşi situaţie. 

Un calorifer electric îi ţine acestei femei de cald pentru a treia iarnă consecutiv. Fuga administratorului a lăsat blocul cu datorii de peste 600.000 de lei. De atunci s-au sistat căldura şi apa caldă.

Pentru că datoria este uriaşă şi nimeni nu-şi permite să o achite, investiţiile locatarilor merg acum în sisteme de încălzire. Puţini şi-au permis să-şi monteze centrale termice. Însă frigul din bloc nu le permite aparatelor să funcţioneze eficient. 

Acest tânăr nu a fost păcălit de administrator, ci de unul dintre proprietarii care au fugit de frigul din bloc şi au dat apartamentul în chirie: "Când ne-am mutat în acest bloc, domnul care ne-a adus aici a spus că sunt condiţii ok."

Pe acelaşi subiect

Centrală termică şi-a pus şi această familie, chiar dacă investiţia a fost una grea.

Locatarii încearcă şi acum să recupereze paguba, însă pare o lupta cu morile de vânt.

Însă problema este una serioasă. În Bucureşti, 99 de blocuri stau fără căldură şi apă caldă, după ce administratorii au fugit cu banii de întreţinere. În intervalul 2001 - 2017, astfel de escrocherii au generat pagube de 16 milioane de euro. Şi au lăsat sute de oameni în frig.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » 99 de blocuri din Bucureşti nu au căldură şi apă caldă pentru că administratorii au fugit cu banii de întreţinere