Antena Meniu Search
x

Porci mistreți, goniți cu bulgări de zăpadă din Sinaia

Mistreţii au părăsit pădurea şi au coborât la... şosea. Chiar în centrul staţiunii Sinaia, au fost filmaţi de turişti, fugăriţi de Poliţia Locală.

Vezi și

Mistreţii au părăsit pădurea şi au coborât la... şosea. Chiar în centrul staţiunii Sinaia, au fost filmaţi de turişti, fugăriţi de Poliţia Locală şi alungaţi cu bulgări de zăpadă! Pentru că animalele sălbatice apar tot mai des în oraş, localnicii au ajuns să se teamă şi de o banală plimbare prin parc. Primarul acuză Fondul de Vânătoare şi Ministerul Mediului că nu fac nimic pentru relocarea mistreţilor. 

Cu un strigăt de războinic, acest poliţist local pune cei patru mistreţi pe fugă. Animalele traversează în viteză bulevardul, apoi pornesc la pas pe marginea şoselei. Ceva mai devreme, un alt agent încercase să gonească fiarele... cu bulgări de zăpadă. 

Până să fie alungaţi, însă, mistreţii au petrecut ore bune în centrul staţiunii Sinaia. O situaţie care a devenit deja banală, după cum recunoaşte însuşi primarul.

S-a întâmplat şi la începutul acestei luni. Atunci, mistreţii au invadat curtea spitalului, atraşi de coşurile de gunoi. Primarul spune că de relocarea animalelor ar trebui să se ocupe Ministerul Mediului şi reprezentanţii Fondului de Vânătoare. 

Un gând care le dă fiori şi locuitorilor de pe Valea Prahovei, terorizaţi şi de mistreţi, dar şi de urşii care coboară în staţiuni după hrană. 

Autorităţile le recomandă oamenilor să nu se apropie de animale. Un mistreţ mascul ajunge şi la 200 de kilograme şi poate ataca dacă se simte încolţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Porci mistreți, goniți cu bulgări de zăpadă din Sinaia