Antena Meniu Search
x

De patru decenii, tanti Sofia are grijă de grădiniţia din Leurda. Astăzi a împlinit 84 de ani

Este cea mai în vârstă angajată din sistemul de învăţământ. Astăzi, când a împlinit 84 de ani, şi-a petrecut ziua tot la grădiniţă. Aşa că educatorii, autorităţile locale şi copiii s-au gândit să-i facă o surpriză.

de Redactia Observator

la 05.11.2019, 17:31

Vezi și

Este cea mai în vârstă angajată din sistemul de învăţământ. Astăzi, când a împlinit 84 de ani, şi-a petrecut ziua tot la grădiniţă. Aşa că educatorii, autorităţile locale şi copiii s-au gândit să-i facă o surpriză. Au întâmpinat-o cu flori, i-au adus tort şi multe sticle din băutura ei preferată: sucul.

De patru decenii, tanti Sofia are grijă de grădiniţia din Leurda, dar şi de copiii care îi trec pragul. Chiar şi astăzi când a împlinit 84 de ani am găsit-o tot la grădiniţă.

La ora cinci căra lemnele din curte ca să aprindă focul în sobă şi să încălzească clasele. Apoi a trecut la şters praful şi măturat. Totul de dragul celor mici, care îi spun bunică. Astăzi a avut însă parte şi de o surpriză.

Pe lângă tort şi alte daruri, bunica Sofia a primit şi multe sticle cu suc, pentru că tot satul ştie că îi place să-l bea, în loc de apă. Cel mai frumos dar a venit însă tot de la copii.

Deşi în vârstă, Sofia este în putere şi iute de picior. Încă poate să-i ţină în frâu pe copiii care fac năzbâtii şi să-i îndrume. În preajma lor se simte plină de energie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tanti Sofia şi-a crescut cei trei fii ai ei, dar şi alte generaţii de copii din localitate. Cei care sunt părinţi azi îşi amintesc de perioada când erau ei la grădiniţă, iar ea era tot acolo.

Bunica Sofia a devenit celebră după ce a fost concediată de la grădiniţă pe motiv ca este prea în vârstă, iar apoi a fost reangajată din cauza indignării opiniei publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » De patru decenii, tanti Sofia are grijă de grădiniţia din Leurda. Astăzi a împlinit 84 de ani