Antena Meniu Search
x

Video Camerele de trafic surprind momentul în care un motociclist este spulberat la Timişoara, de un şofer

Accident grav pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Timişoara. Un motociclist a fost la un pas de moarte după ce a fost lovit de o maşină.

de Nicu Tatu

la 20.02.2021, 20:34

Vezi și

Motociclist grav rănit, la Timişoara

Pe imaginile surpinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum, în dreptul unui semafor, şoferul maşinii întoarce, fără să se asigure.

Motocilistul, un tânăr de 26 de ani, care circula regulamentar, nu a mai avut timp să frâneze şi s-a izbit violent de maşină.

În urma impactului, a fost grav rănit şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La volanul maşinii se afla un bărbat de 48 de ani, pe numele căruia poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un motociclist a murit la Piteşti, după ce un taxi a făcut brusc stânga în faţa lui

Un tânăr polițist, agent şef principal de poliţie din Pitești, a murit pe loc după impactul cu un Taxi. Impactul a fost foarte puternic, iar casca motociclistului a fost găsită la peste 10 metri de locul accidentului.

Echipaje medicale au intervenit imediat la faţa locului şi au demarat procedurile specifice. S-a încercat resuscitarea tânărului, însă fără succes, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. Tânărul poliţist a murit pe loc, din primele informaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Camerele de trafic surprind momentul în care un motociclist este spulberat la Timişoara, de un şofer