Antena Meniu Search
x

Video Poliţist pe motocicletă mort la Piteşti, după impactul cu un Taxi. "O pierdere imensă pentru IPJ Argeş"

Un tânăr din Piteşti, poliţist, a murit pe loc la impactul cu un Taxi, în timp ce se afla pe motocicletă. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. Tânărul poliţist era în timpul liber.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.02.2021, 08:26

Vezi și

Impact mortal la Piteşti, între o motocicletă şi un Taxi

Un tânăr polițist, agent şef principal de poliţie din Pitești, a murit pe loc după impactul cu un Taxi. Impactul a fost foarte puternic, iar casca motociclistului a fost găsită la peste 10 metri de locul accidentului.

Echipaje medicale au intervenit imediat la faţa locului şi au demarat procedurile specifice. S-a încercat resuscitarea tânărului, însă fără succes, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. Tânărul poliţist a murit pe loc, din primele informaţii.

Şoferul din Taxi a fost dus la spital pentru recoltarea de proble biologice, pentru a releva dacă a băut sau nu, după care va fi audiat chiar de către colegii poliţistului mort în accident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia: "O pierdere imensă pentru IPJ Argeş, exprimăm sincere condoleanţe familiei îndoliate, iar cauza şi dinamica accidentului vor fi stabilite în urma cercetării"

Momentan, nu s-a stabilit cu exactitate cauza producerii accidentului mortal, însă presa locală precizează că taximetristul nu ar fi acordat prioritate motociclistului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţist pe motocicletă mort la Piteşti, după impactul cu un Taxi. "O pierdere imensă pentru IPJ Argeş"