Antena Meniu Search
x

Casa Poporului n-a făcut faţă viscolului. Vântul puternic a răzbit printre ferestrele vechi. Cum au reacţionat politicienii

Parlamentarii au simţit pe pielea lor ceea ce mulţi copii simt în fiecare iarnă, în multe şcoli.

Vezi și

Parlamentarii au simţit pe pielea lor ceea ce mulţi copii simt în fiecare iarnă, în multe şcoli. Vântul puternic a răzbit printre ferestrele vechi ale Casei Poporului, iar înăuntru au rezistat doar cei care s-au pregătit cu haine groase pentru gerul de afară.

Primii care au simţit frigul din Casa Poporului au fost cei din opoziţie. La şedinţa săptămânală, liberalii au rămas îmbrăcaţi cu hainele pe care le aveau pentru vremea rea de afară.

O aerotermă a fost singura sursă de căldură, în sala de şedinţe a liberalilor. N-a făcut faţă frigului. După 2 ore de şedinţă, temperatura din sala liberalilor arată 16,3 grade. Politicienii se plâng că atunci când au venit, în sală nu erau mai mult de 14 grade. 

În atmosfera rece, de iarnă, şi-a făcut apariţia şi noul consilier al liderului PNL. Ludovic Orban l-a prezentat astăzi pe cel care îl va consilia pe probleme sportive, preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean. Între timp, la etaj, atmosfera era mai caldă.

Temperatura se schimbă, când vorbim de partidul aflat la putere. La PSD sunt 24 de grade Celsius, aici la 1M, etajul la care Partidul Social Democrat îşi ţine toate şedinţele.

Cum vântul va sufla puternic şi zilele următoare, în parlament se menţine aceeaşi prognoză. Rece. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Casa Poporului n-a făcut faţă viscolului. Vântul puternic a răzbit printre ferestrele vechi. Cum au reacţionat politicienii