Antena Meniu Search
x

Cea mai scumpa vacanta din lume: circuitul de un milion de euro include si obiective turistice din tara noastra

Turistii care vor sa faca ocolul Pamantului cu un milion de euro vor poposi si prin Romania. Cel mai exclusivist circuit turistic realizat vreodata trece si prin tara noastra.

Delta Dunarii, manastirile din Moldova sau Sighisoara sunt cateva dintre cele aproape o mie de locatii pe care le vor vizita turistii cu bani. Aventura de un milion de euro propusa de britanici dureaza doi ani.

In doi ani, cat va dura extravaganta calatorie in jurul lumii, turistii cu dare de mana admira toate minunile Pamantului. Peste 960 de locatii de vis din aproape 160 de tari.

In Romania, zabovesc cel putin cateva zile. O prima oprire - Delta Dunarii. Tinut exotic ce adaposteste peste 1,200 de specii de copaci si plante, ferit de "progresul industrializarii", Delta Dunarii este inclusa in patrimoniul UNESCO din 1990. Si daca paradisul verde nu ii va impresiona pe turistii straini, in inima Transilvaniei, cetatea Sighisoarei promite sa isi ia revansa.

Etapa romaneasca a turului de lux mai include opriri la fortaretele dacice din Orastie, dar si la manastirile din Moldova, Horezu si Maramures.

Dupa ce vor trece granitele Romaniei, turistii plecati in calatoria vietii lor vor mai vizita, printre altele, Stonehenge, Piramidele din Giza, Machu Pichu, Catedrala Notre Dame dar si Vaticanul. Daca lucrurile se vor mai linisti, organizatorii ar vrea sa ii duca si in Yemen, Iran, Siria si Libia, dar deocamdata aceste opriri nu sunt batute in cuie.

Cazarea se va face in hoteluri de patru, cinci sau chiar sase stele, in functie de locatie, iar transportul va fi asigurat numai la clasa intai.

sursa: Antena 3

sursa foto: touristspots.org

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cea mai scumpa vacanta din lume: circuitul de un milion de euro include si obiective turistice din tara noastra