Antena Meniu Search
x

CEL MAI MARE SECRET al cântăreţei Ileana Ciuculete! S-a aflat abia acum, după moartea artistei (FOTO&VIDEO)

Moartea cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete a luat prin surprindere pe toată lumea, puţini fiind cei care cunoaşteau că artista suferea de o boală extrem de gravă, care a răpus-o în numai câteva săptămâni.

Moartea cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete a luat prin surprindere pe toată lumea, puţini fiind cei care cunoaşteau că artista suferea de o boală extrem de gravă, care a răpus-o în numai câteva săptămâni.

Însă, se pare că artista avea mai multe secrete, cel mai mare fiind legat chiar de vârsta ei.

Citeşte şi DURERE FĂRĂ MARGINI la căpătâiul Ilenei Ciuculete! Rude, prieteni şi colegi îşi iau rămas bun de la regretata artistă. Imagini greu de privit! (VIDEO)

Potrivit biografiei ei, Ileana Ciuculete s-a născut în 20 septembrie 1957, în comuna doljeană Vela, însă adevărul privind vârsta cântăreţei de muzică populară a ieşit la iveală după moartea acesteia. Pe cruce, data de naştere este de fapt 20 septembrie 1952. Deci, Ileana Ciuculete avea de fapt 64 de ani.

Pe acelaşi subiect

Pentru calităţile sale vocale, Ileana Ciuculete a fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova.

Ea a absolvit Liceul de matematică-fizică “Traian” din Drobeta Turnu-Severin.

Citeşte şi MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soţului că va muri: ”Ia-mă în braţe, eu o să plec” (VIDEO)

De-a lungul timpului, a fost solista mai multor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul "Nicolae Bălcescu" din Craiova, Ansamblul folcloric "Căluşul" din Scorniceşti şi Ansamblul "Danubius" din Drobeta Turnu-Severin.

Artista a înregistrat peste 400 melodii proprii, având 30 de albume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cariera sa, Ileana Ciuculete a primit trei discuri de aur şi un disc de platină în România, precum şi un disc de aur în Serbia.

Citeşte şi Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » CEL MAI MARE SECRET al cântăreţei Ileana Ciuculete! S-a aflat abia acum, după moartea artistei (FOTO&VIDEO)