Antena Meniu Search
x

Minunea de Bunăvestire. Cinci suflete din Iaşi au primit o casă nou, în Postul Paştelui

Cu două săptămâni înainte de Paşte, trei copii şi părinţii lor, din Iaşi, au primit un dar la care nici măcar nu au îndrăznit vreodată să viseze o casă nouă.

Vezi și

Cu două săptămâni înainte de Paşte, trei copii şi părinţii lor, din Iaşi, au primit un dar la care nici măcar nu au îndrăznit vreodată să viseze o casă nouă. Un om cu suflet mare le-a publicat povestea pe facebook, iar apoi le-a îndeplinit visul cu banii strânşi din donaţii.

- N-am visat niciodată că o să reuşim să stăm, să ne ajute cineva. 

- E casa dumneavoastră.

- Încă nu-mi vine să cred...

Pe acelaşi subiect

- Sunt acasă.

În postul Paştelui, cinci suflete au casă nouă. Este a 16-a dintr-un proiect pornit acum trei ani prin care oameni cu suflet mare ajută prin donaţii. Iniţiaţiva îi aparţine lui Bogdan, soţ şi tată, la rândul lui: "Pentru asta muncesc eu. Pentru bucuria copiilor şi noi le schimbămn viaţa asta. Le dăm un nou start în viaţă!"

De când se ştiu, Andreea, Maria şi Ionuţ au trăit într-o baracă cu o singură încăpere, ridicată din plăci. 

Cu ajutorul Facebook-ului, ieşeanul a reuşit să mobilizeze peste o sută de mii de oameni, care au făcut donaţii, voluntariat sau, pur şi simplu, au dat share poveştilor celor care au avut nevoie de ajutor. Anul trecut, în noiembrie, nouă copii, tot din judeţul Iaşi, rămaşi orfani de mamă şi cu tatăl în penitenciar, au avut parte de primele zâmbete după o lungă perioadă de timp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Minunea de Bunăvestire. Cinci suflete din Iaşi au primit o casă nou, în Postul Paştelui