Antena Meniu Search
x

Avioanele dau în gropi pe Otopeni. Directorul TAROM se plânge de căile de rulare proaste de pe aeroport

"Pe Aeroportul Otopeni e nevoie de o investiţie masivă!". Este semnalul de alarmă tras astăzi de noul director TAROM.

Vezi și

"Pe Aeroportul Otopeni e nevoie de o investiţie masivă!". Este semnalul de alarmă tras astăzi de noul director TAROM. Căile de rulare sunt pline de gropi. Şeful companiei de stat spune că anvelopele avioanelor sunt schimbate aproape zilnic. Conducerea Aeroportului transmite că s-au făcut, totuşi, reparaţii. Imaginile susprinse de reporterii noştri arată că mai mult se cârpeşte. 

"Aeroportul Otopeni, una dintre căile de rulare. Un avion TAROM în cadru şi cât de spartă este această cale de rulare! Zici că suntem pe un drum judeţean, naţional ciuruit de gropi efectiv!" Aşa arată una dintre căile de rulare de pe cel mai mare aeroport din România. Asfalt crăpat, plin de gropi. 

Şeful TAROM iese la rampă cu o afirmaţie gravă: "În Otopeni este nevoie de o investiţie masivă în căile de rulare! Pe moment nu ne afectează decât gropile care ne taie din calea de rulare şi ne taie, de fapt, roţile avioanelor şi pe care le schimbăm într-un mod halucinant şi sunt costuri masive pentru noi! Roţile? Destul de des! Cele care sunt tăiate, sunt cel puţin trei, patru, cinci pe săptămână!"

Contactată de reporterii Observator, conducerea Aeroportului Internaţional Henri Coandă a transmis că s-au efectuat reparaţii pe cele 2 căi de rulare. Anul trecut şi anul acesta, a fost refăcut asfaltul pe o surpafaţă de 80.000 de mp.

De zece ani însă nu s-au mai făcut reparaţii capitale în infrastructura aeroportului Otopeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Avioanele dau în gropi pe Otopeni. Directorul TAROM se plânge de căile de rulare proaste de pe aeroport