Antena Meniu Search
x

Poliţia Română are un nou şef, aşa cum a dorit ministrul Carmen Dan

Vezi și

Din fruntea Guvernului, Premierul pentru o zi al României a tranşat rapid soarta Poliţiei Române. După o scurtă analiză, Mihai Fifor l-a demis pe Bogdan Despescu de la şefia IGPR şi a numit la fel de repede un şef nou. 

Lucrurile au rămas cum au fost stabilite. Chestor principal de poliţie,  Cătălin Ioniţă conduce, de câteva ore, Poliţia Română, după ce a preluat interimatul pe o perioadă de şase luni printr-un act de învestire semnat la fel de repede precum eliberarea lui Bogdan Despescu din funcţie.

Acesta din urmă a mulţumit cetăţenilor  şi a transmis că timpul va demosntra că a făcut to ce i-a stat în putinţă în cazul agentului Eugen Stan.

Noul şef,  Cătălin Ioniţă, are 41 de ani, cinci copii şi a iscat gâlceava între Carmen Dan şi fostul şef al Executivului, Mihai Tudose. Ba că ar fi vrut, ba că ar fi refuzat îndeletnicirile.

De azi înainte însă, are oficial misiunea de a repune pe picioare Poliţia Română, mai întâi prin schimbarea procedurii de testare psihologică a angajaţilor, dar şi prin depistarea şi îndepărtarea din sistem a poliţiştilor care au probleme de comportament, sunt violenţi în familie sau au probleme cu alcoolul.

Şi, totodată, menirea de a reface încrederea românilor în structura pe care o conduce. încredere puţin zdruncinată momemntan...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Poliţia Română are un nou şef, aşa cum a dorit ministrul Carmen Dan