Antena Meniu Search
x

Mizerie și condiții de coșmar, în secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean din Brașov

Împovărate de timp, multe dintre clădirile în care se află spitalele româneşti au nevoie de reparaţii capitale. Este şi cazul Pavilionului Astra din Braşov, acolo unde acum funcţionează secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean. Imagini incredibile din interior cu tencuiala desprinsă de pe pereţi, mucegai şi mizerie au fost filmate de o pacientă.

de Redactia Observator

la 17.12.2019, 15:51

Vezi și

Împovărate de timp, multe dintre clădirile în care se află spitalele româneşti au nevoie de reparaţii capitale. Este şi cazul Pavilionului Astra din Braşov, acolo unde acum funcţionează secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean. Imagini incredibile din interior cu tencuiala desprinsă de pe pereţi, mucegai şi mizerie au fost filmate de o pacientă. Reprezentanţii spitalului spun că imobilul se află într-un proces reabilitare.

Pereţi scorojiţi, tencuială care cade, mobilier distrus şi igrasie. Aşa sunt nevoiţi să stea bolnavii internaţi pe secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Braşov. Imaginile au fost filmate de o pacientă.

Bolnavii spun că într-adevar condiţiile din pavilionul de la Neurologie nu sunt bune, dar nu au de ales.

Cadrele medicale sunt conştiente şi ele de problemele spitalului, dar speră că situaţia se va rezolva.

De la darea sa în folosinţă în urmă cu mai bine de 7 decenii, în Pavilionul Astra, unde funcţionează acum secţia de neurologie a Spitalului Judeţean nu s-au mai făcut îmbunătăţiri. Abia acum au început lucrările de modernizare iar investiţia este de trei milioane de lei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucrările de reabilitare în unitatea medicală ar urma să fie finalizate la finalul anului viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mizerie și condiții de coșmar, în secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean din Brașov