Antena Meniu Search
x

Copii atacaţi de un urs, în Sibiu, salvaţi de un câine

Doi copii din satul Hosman, judeţul Sibiu, au fost atacaţi în cursul zilei de vineri de un urs şi au fost salvaţi de un câine care a îndepărtat pericolul.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.07.2019, 10:12

Copiii atacaţi de urs, internaţi la Spitalul Judeţean Sibiu
Ursul care i-a atacat pe copii a fost alungat de un câine - Hepta

Doi copii din satul Hosman, judeţul Sibiu, au fost atacaţi în cursul zilei de vineri de un urs şi au fost salvaţi de un câine care a îndepărtat pericolul.

Cei doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 16 ani, se aflau cu vitele familiei la păscut, la aproximativ 500 de metri de sat, în momentul în care au fost atacaţi de urs.

Copii atacaţi de urs în Sibiu, apăraţi de un câine

Conform Turnul Sfatului, copiii s-au retras din soare şi au vrut să stea la umbră, lângă un tufiş, în momentul în care ursul şi-a făcut apariţia în zonă.

Animalul i-a culcat pe copii la pământ şi se pregătea să atace decisiv în momentul în care un câine a intervenit pentru a-i apăra pe copii.

Câinele a început să latre la urs care s-a refugiat după un râu aflat în apropiere.

Victimele au fost internate la Spitalul Judeţean Sibiu, la secţia boli infecţioase. Au suferit răni grave, dar care nu le pun viaţa în pericol. În schimb, băiatul de 10 ani a fost marcat de incident şi suferă atacuri de panică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copii atacaţi de un urs, în Sibiu, salvaţi de un câine