Antena Meniu Search
x

Un sibian și-a ucis prietenul de pahar cu toporul, apoi s-a culcat

Crimă în Sibiu. Un bărbat de 65 de ani din comuna Axente Sever și-a ucis prietenul de pahar cu un topor, în urma unui conflict spontan, după care s-a culcat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 16.10.2019, 18:06

Un bărbat din județul Sibiu și-a ucis prietenul de pahar cu toporul, apoi s-a culcat
Crimă în comuna sibiană Axente Sever - Hepta

Crimă în Sibiu. Un bărbat de 65 de ani din comuna Axente Sever și-a ucis prietenul de pahar cu un topor, în urma unui conflict spontan, după care s-a culcat.

Totul s-a petrecut luni, pe 14 octombrie 2019, în jurul după-amiezii, chiar la domiciliul inculpatului, arată primele investigații ale procurorilor. Bărbatul a consumat băuturi alcoolice cu victima G.I. însă, la un moment dat, lucrurile au luat o întorsătură dramatică.

Pe fondul unui conflict spontan, ale căror cauze nu sunt cunoscute, acesta a pus mâna pe un topor și i-a aplicat mai multe lovituri în cap, cauzându-i leziuni traumatice extrem de severe.

L-a ucis și s-a culcat

Imediat după crimă, ucigașul a târât trupul neînsuflețit în curte, în încercarea de a ascunde fapta, după care s-a schimbat în haine curate și s-a culcat. Crima a fost descoperită a doua zi, de către o rudă de-a victimei, care a anunțat imediat poliția.

"Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului a fost identificat toporul folosit la agresiune, într-o încăpere din imobilul inculpatului M.N., fiind ascuns sub o pereche de pantaloni, precum şi hainele purtate de acesta în ziua precedentă. Prin ordonanţa din data de 15.10.2019 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de inculpatul  M. N. pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin 1 Cod penal", se arată în ordonanța de reținere a procurorilor.

Bărbatul este acum cercetat pentru omor și riscă să ajungă ani grei după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un sibian și-a ucis prietenul de pahar cu toporul, apoi s-a culcat