Antena Meniu Search
x

Cruzime de neinchipuit la Iasi! Un barbat de 60 de ani a fost gasit in agonie cu un baston infipt in anus

Cruzime de neinchipuit la Iasi. Politistii cauta cu disperare un obsedat periculos care a chinuit intr-un mod greu de descris un batran care i-a iesit in cale. Un atac cu tenta sexuala fara precedent

Vezi și

Omul de 60 de ani, se zbate intre viata si moarte.

A fost gasit in agonie in centrul orasului, intr-o zona circulata. Avea infipt prin spate un baston care i-a ajuns aproape la gat si i-a spintecat organele interne.

Barbatul de 60 de ani a fost gasit noaptea trecuta de o patrula de politie mai mult mort decat viu. Oamenii legii au chemat o ambulanta. Cand au ajuns, medicii au incremenit. N-au mai vazut niciodata asa ceva.

A fost diagnosticat clinic si paraclinic cu un corp strain, cu punct de intrare perianal, cu perforatia organelor abdominale si toracice.

Barbatul a fost bagat imediat in operatie. Starea lui este insa una critica. Rudele sunt ingrozite.

Sotia si copiii l-au asteptat acasa toata noaptea. Nu stiu ca barbatul sa fi avut vreun dusman. De cand au aflat ce s-a intamplat nu mai au liniste. Se gandesc chiar ca n-a fost un singur agresor, ci mai multi.

Politistii au inceput ancheta, dar misiunea lor e complicata. Nimeni nu a auzit si nu a vazut nimic.

Salvarea ar putea veni de la camerele de supraveghere din zona. Zilele urmatoare investigatorii vor studia imaginile surprinse si spera sa afle ce s-a intamplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cruzime de neinchipuit la Iasi! Un barbat de 60 de ani a fost gasit in agonie cu un baston infipt in anus