Antena Meniu Search
x

Video Curier agresat în timpul programului de un lăutar din Maramureș, nemulțumit că i-a adus pachetul după trei zile

Angajatul unei firme de curierat din Maramureş a fost bătut şi urmărit în trafic pe o distanţă de 15 kilometri de un client nemulţumit. Sau cel puţin aşa a susţinut în faţa poliţiei. Pârâtul, un cunoscut lăutar din zonă, recunoaşte parţial faptele, dar zice că cel care a început bătaia a fost curierul. Amândoi au ajuns la poliţie.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 19.03.2021, 09:42

Vezi și

Incidentul a avut loc în localitatea Berința din județul Maramureș. Angajatul firmei de curierat avea de predat un colet mamei lăutarului, dar nu a găsit adresa de livrare. În cele din urmă a ajuns cu pachetul la cântăreţ. De aici a pornit un adevărat scandal.

"A sărit direct la mine la bătaie, s-a urcat pe maşină să mă calce în picioare, mi-a luat lampa din spate să îmi dea în cap cu ea, mai multe, a fugit cu maşina după mine să mă calce, am sărit şanţul. am fugit", spune curierul.

Tiberiu Szabo, angajatorul curierului: "I s-au spart ambele geamuri, se putea rezolva eventual cu o reclamaţie, la adresa firmei. dar nu așa".

Citește și:

Nemulțumit că a așteptat trei zile

Lăutarul susține că a aşteptat trei zile pachetul. Iar când curierul a sosit, ar fi avut o atitudine agresivă.

Ionel Cozma, lăutar: "A luat o bară de fier pe care o avea el în maşină şi a agitat-o spre mine. Am prins bara cu mâna stângă, dar nu am putut să o iau pentru că o ţinea cu ambele mâini. moment în care s-a lăsat pe spate şi m-a împroşcat cu picioarele în abdomen".

Curierul s-a refugiat în maşină şi a demarat în viteză. Nervos că şi-a spart telefonul în timpul altercaţiei, lăutarul a pornit după el.

După o urmărire în trafic de aproximativ 15 km, curierul s-a oprit în curtea primăriei din Dumbrăviţa. Aici a cerut ajutor pentru a fi salvat.

Primarul a fost cel care a sunat de urgență la 112, iar cei doi au ajuns la poliție. Sunt acum cercetaţi pentru loviri şi distrugere. Cunoscutul lăutar a mai fost implicat în trecut într-un alt scandal. În urmă cu patru ani a bătut o vânzătoare din Baia Mare, într-un magazin de haine. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Curier agresat în timpul programului de un lăutar din Maramureș, nemulțumit că i-a adus pachetul după trei zile