Antena Meniu Search
x

Video De la ce a pornit bătaia de la Starea Civilă din Vaslui. S-a ajuns până la amendă şi dosar penal

Ce fac două cupluri la Starea Civilă? Se iau la bătaie. Nu este un banc. S-a întâmplat în Vaslui. Un bărbat venit după certificatul de căsătorie s-a încăierat cu altul, venit după un certificat de naștere. În scenă au intrat și soțiiile celor doi, cu poșetele din dotare.

de Redactia Observator

la 30.04.2021, 20:20

Vezi și

Scena pare desprinsă din filmele cu Stan şi Bran. În timp ce domnii îşi împart pumni şi picioare şi îşi rup hainele de pe ei, intervin doamnele. Femeile se trag de păr şi îşi dau cu poşeta în cap. 

Florin Sârbu, şef Centrul de Afaceri Vaslui: "Scandalul s-a declanşat ca urmare a faptului că unul dintre cei doi bătăuşi nu a respectat ordinea la ghişeu şi bineînţeles că cel care a fost supărat a început scandalul".

De la înjurături până la bătaie, nu a fost decât un pas. În conflict, au ieşit şifonaţi nu doar protagoniştii, ci şi poliţiştii. În timp ce se lupta să-l imobilizeze pe bărbatul care a început scandalul, un agent a alunecat periculos pe gresie. 

Soţia, scut în faţa poliţiştilor

Pe acelaşi subiect

Soţia s-a pus scut între bărbat şi cătuşe. Dar poliţiştii au fost fermi. "Linişte-te că o rezolvăm! Pune-i cătuşele!"

Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: "Bărbatul de 39 de ani din Vaslui a fost imobilizat şi condus la Sediul Poliţiei Municipiului Vaslui unde a fost sancţionat".

Bărbatul nemulţumit a primit amendă de 400 de lei şi, în loc de certificat, s-a ales cu dosar penal. Spune că doar a stat la coadă şi a fost înjurat când i-a atras atenţia celuilalt să stea la rând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » De la ce a pornit bătaia de la Starea Civilă din Vaslui. S-a ajuns până la amendă şi dosar penal