Video

Bătaie la Starea Civilă din Vaslui, cu pumni şi picioare, din cauza unui certificat de căsătorie

De Cristian Ionescu.
Publicat: 30.04.2021, 10:54.
Actualizat: 30.04.2021, 15:36

Două cupluri din Vaslui s-au luat la bătaie la oficiul Stării Civile din Centrul de Afaceri al municipiului Vaslui. Scandalul ar fi izbucnit din cauza unui certificat de căsătorie.

Un bărbat care se afla la rând la Starea Civilă, pentru a obține un certificat de căsătorie, a început să discute foarte aprins cu un alt bărbat care venise pentru un certificat de naştere. La un moment dat, cei doi au început să se certe, iar apoi au început să se ia la pumni.

Bătaia a degenerat şi s-a transformat într-o luptă feroce între cei doi vasluieni, la care au participat apoi şi partenerele acestora, dornice să-şi susţină fiecare bărbatul. S-au luat la bătaie şi ele, în timp ce bărbaţii lor se băteau. Femeile s-au tras de păr, împărţindu-şi reciproc poşete în cap.

Citește și:

Au fost chemate agenţii de ordine, însă unul dintre ei a alunecat pe gresie şi a căzut la pământ, încercând să se impună în faţa scandalagiilor. Jandarmii au reuşit, într-un final să-l încătuşeze pe agresorul care a pornit scandalul şi să aplaneze conflictul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.