Antena Meniu Search
x

Video Bătaie la Starea Civilă din Vaslui, cu pumni şi picioare, din cauza unui certificat de căsătorie

Două cupluri din Vaslui s-au luat la bătaie la oficiul Stării Civile din Centrul de Afaceri al municipiului Vaslui. Scandalul ar fi izbucnit din cauza unui certificat de căsătorie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.04.2021, 15:36

Vezi și

Un bărbat care se afla la rând la Starea Civilă, pentru a obține un certificat de căsătorie, a început să discute foarte aprins cu un alt bărbat care venise pentru un certificat de naştere. La un moment dat, cei doi au început să se certe, iar apoi au început să se ia la pumni.

Bătaia a degenerat şi s-a transformat într-o luptă feroce între cei doi vasluieni, la care au participat apoi şi partenerele acestora, dornice să-şi susţină fiecare bărbatul. S-au luat la bătaie şi ele, în timp ce bărbaţii lor se băteau. Femeile s-au tras de păr, împărţindu-şi reciproc poşete în cap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au fost chemate agenţii de ordine, însă unul dintre ei a alunecat pe gresie şi a căzut la pământ, încercând să se impună în faţa scandalagiilor. Jandarmii au reuşit, într-un final să-l încătuşeze pe agresorul care a pornit scandalul şi să aplaneze conflictul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătaie la Starea Civilă din Vaslui, cu pumni şi picioare, din cauza unui certificat de căsătorie