Antena Meniu Search
x

O cicolată bio dintr-un hypermarchet constănţean era plină de viermi. Magazinul a fost drastic amendat şi în 2017

De o surpriză greu de uitat a avut parte o fetiţă din Constanta. Ciocolata pe care i-o cumpărase tatăl, culmea ironiei, una bio, era plină de viermi.

Vezi și

De o surpriză greu de uitat a avut parte o fetiţă din Constanta. Ciocolata pe care i-o cumpărase tatăl, culmea ironiei, una bio, era plină de viermi. Îngrozită, cea mică nu mai vrea să audă de dulciuri, iar părintele ei e hotărât să dea în judecată magazinul.

Etichetat drept bio, acest produs s-a dovedit a fi plin de viaţă, în interior.

Ca o ironie a sorţii, bărbatul este un fost şef de la Protecţia Consumatorilor. A alertat magazinul de unde cumpărase ciocolata şi întregul lot a fost retras de la vânzare. Banuieşte că ciocolata n-ar fi fost depozitată cum trebuie. "Acestea sunt nişte produse bio care trebuie să stea la o anumită temperatură. Este clar că în momentul în care pui la o anumită temperatura mai ridicată decât cea normală produc larve şi paraziţi."

Pe fir au intrat acum inspectorii OPC. Nu au mai găsit niciun produs stricat pe rafturi, dar ancheta continuă.

Clientul care a cumpărat ciocolata vrea să meargă în instanţă şi cere despăgubiri de 10.000 de lei. Spune ca fetiţa lui de zece ani, cea care a făcut descoperirea, are încă de suferit. "Din fericire fetiţa este ok, în schimb nu mai vrea, aveam în casă mai multe rânduri de ciocolată, nu mai vrea să le vadă, chiar m-a rugat să scot ciocolata din frigider că nu vrea să o mai vadă."

Doar în ultimul an, inspectorii OPC au dat amenzi de 65.000 de lei pentru nereguli la acelaşi hypermarket.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O cicolată bio dintr-un hypermarchet constănţean era plină de viermi. Magazinul a fost drastic amendat şi în 2017