Antena Meniu Search
x

Cascadorie imposibilă la Constanţa, unde o şoferiţă de 54 de ani a făcut praf 9 maşini şi un stâlp de electricitate. A scăpat cu viaţă

O şoferiţă din Constanţa a făcut praf zece maşini, după o cascadorie ca în filme. Femeia de 54 de ani a aterizat cu bolidul peste nouă autoturisme parcate.

Vezi și

O şoferiţă din Constanţa a făcut praf zece maşini, după o cascadorie ca în filme. Femeia de 54 de ani a aterizat cu bolidul peste nouă autoturisme parcate pe marginea drumului. Nu era nici începătoare, nici nu consumase alcool. Un martor spune că ar fi confundat frâna cu acceleraţia. Ca prin miracol, a scăpat doar cu răni uşoare. 

Aşa arată parcarea din Constanţa, după cascadoria şoferiţei. Epavele stau grămadă una peste alta, ca într-un cimitir de maşini. 

Femeia a pierdut controlul volanului într-o intersecţie din apropierea gării din Constanţa. A lovit mai întâi două maşini parcate pe trotuar, apoi a doborât un stâlp de electricitate. Nu s-a oprit decât după ce a luat la rând restul autoturismelor, pe care le-a aruncat de-a valma. Iar la final, s-a răsucit în aer şi a aterizat cu roţile în sus peste alte două maşini. Martorii la scena ca în filme au sărit să o ajute.

Alarmele i-au trezit în toiul nopţii pe proprietari. Zece maşini, cu tot cu cea a şoferiţei, au fost complet distruse. 

Femeia care a provocat carambolul are 54 de ani şi conducea un SUV. Centura a salvat-o, dintr-o cascadorie care o putea ucide. Manevra ei e greu de înţeles, chiar şi pentru un dublu campion la raliu. 

Şoferiţa nu a consumat băuturi alcoolice înainte de accident. Acum, a rămas fără permis şi s-a ales şi cu dosar penal pentru distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cascadorie imposibilă la Constanţa, unde o şoferiţă de 54 de ani a făcut praf 9 maşini şi un stâlp de electricitate. A scăpat cu viaţă