Antena Meniu Search
x

În ziua în care Diana a împlinit 24 de ani, un medic din Sibiu le-a spus părinţilor că nimeni nu o mai salvează

În ziua în care Diana a împlinit 24 de ani, un medic din Sibiu le-a spus părinţilor că nimeni nu o mai salvează. Doctorul le-a comunicat acestora că el are dreptul să o deconecteze pe tânără de la aparatele care o mai ţin în viaţă de o săptămână.

În ziua în care Diana a împlinit 24 de ani, un medic din Sibiu le-a spus părinţilor că nimeni nu o mai salvează. Doctorul le-a comunicat acestora că el are dreptul să o deconecteze pe tânără de la aparatele care o mai ţin în viaţă de o săptămână.

Diana a împlinit 24 de ani pe 15 ianuarie, şi aniversarea a găsit-o în comă, pe un pat de spital. Diana Ghisoiu are meningită și se află în moarte cerebrală, la Spitalul Județean din Sibiu. Deși tânăra începe să aibă semne vitale, iar familia dorește să i se facă o transfuzie de sânge, medicii refuză cu desăvârșire, scrie Ora de Sibiu.

Diana Ghisoiu a ajuns, mai întâi, la Spitalul Militar din Sibiu, în data de 4 ianuarie. Potrivit apropiaților, aceasta suferise o răceală și acuza dureri de cap, însă lua tratament. Calvarul ei a început în jurul orei 16.00, atunci când părinții au dus-o la spital, fiindcă tânăra nu se simțea bine. Avea dureri îngrozitoare de cap și febră.

La scurt timp, medicii au diagnosticat-o cu meningită și i-au prescris un tratament. Medicii de la Militar au decis să o transfere la Spitalul Județean de Urgență, însă ambulanța a venit abia după o oră, când fata avea convulsii și crize. Aici, alte păreri și alte tratamente. La finalul serii, Diana era în comă, iar două zile mai târziu intrase în moarte cerebrală.

Pe acelaşi subiect
Diana e în moarte cerebrală

Revoltător este faptul că părinții au aflat "din greșeală2 de starea Dianei. Mama acesteia a mers să îl întrebe pe doctor cum se mai simte, iar acesta i-a dat un răspuns tulburător: "Trebuia să veniți să întrebați ce mai e cu ea, nu vin eu să vă anunț."

Medicul le-a spus părinţilor că nimic nu o mai salvează

Deși familia și prietenii fetei le-au cerut doctorilor să îi facă o transfuzie de sânge, aceștia refuză cu desăvârșire, spunând că nu se mai poate face nimic pentru fată și că ar trebui să o deconecteze de la aparate, ceea ce el poate face oricum. Această cumplită veste le-a fost dată rudelor chiar marţi, când fata împlinea 24 de ani.

Și un alt doctor din spital a recomandat să i se facă transfuzia respectivă.

Totuși, Diana este o luptătoare. Le arată zilnic semne cum că vrea cu disperare să trăiască. O prietenă de-a ei povestit sursei citate că "atunci când o asistentă i-a luat glicemia, Diana și-a mișcat un deget, iar când i s-a schimbat perfuzia, a tresărit. Începe să reacționeze, treptat. Face și febră, semn că există șanse să își revină."

Diana Ghisoiu este din Orlat și a terminat Facultatea de Inginerie, iar acum face un master în managementul calității. Apropiații spun că este cea mai optimistă persoană pe care au cunoscut-o și că, așa cum ea le era mereu alături, la fel vor și ei să îi fie în cele mai dureroase clipe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » În ziua în care Diana a împlinit 24 de ani, un medic din Sibiu le-a spus părinţilor că nimeni nu o mai salvează