Cascadorie PERICULOASĂ! Un bărbat A LUAT FOC în timp ce se "lupta" cu artificii (VIDEO)

Publicat: 08.06.2017, 16:53.
Actualizat: 08.06.2017, 17:41

Doi bărbaţi au fost filmaţi "luptându-se" cu artificiile, în timp ce săreau pe trambuline. Distracţia însă, a avut un final neaşteptat pentru unul dintre ei.

Doi bărbaţi au fost filmaţi "luptându-se" cu artificiile, în timp ce săreau pe trambuline. Distracţia însă, a avut un final neaşteptat pentru unul dintre ei.

Pe imaginile surprinse cu camerele de supraveghere se poate vedea cum cei doi se distrează de minune, "lutpându-se" cu artificiile.

Bărbaţii sunt îmbrăcaţi în halat de baie, iar între ei se află o piscină.

Citește și:

În timp ce trag unul în celălalt cu artificiile, cei doi pot fi văzuţi sărind pe trambuline.

La un moment dat însă, lucrurile iau o altă întorsătură, iar halatul unuia dintre bărbaţi se aprinde de la focul artificiilor.

Filmarea se încheie cu imaginea acestuia, aruncându-se în piscină pentru a stinge flăcările.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.