Antena Meniu Search
x

Egipt, destinația perfectă pentru o vacanță exotică

Vine vremea concediilor, iar românii caută destinaţiile perfecte. Egiptul este una din ţările unde puteţi petrece o vacanţă de vis. Vizita la Piramide, o plimbare pe cămilă sau safari în deşert, unde o să vă întâlniţi cu beduinii, sunt doar câteva dintre aventurile pe care le veţi trăi.

de Redactia Observator

la 03.05.2019, 10:13

Vezi și

Vine vremea concediilor, iar românii caută destinaţiile perfecte. Egiptul este una din ţările unde puteţi petrece o vacanţă de vis. Vizita la Piramide, o plimbare pe cămilă sau safari în deşert, unde o să vă întâlniţi cu beduinii, sunt doar câteva dintre aventurile pe care le veţi trăi. Iar Marea Roşie şi soarele cu o lumină aparte vă așteaptă. Nici costurile nu sunt mari. Un pachet cu toate serviciile incluse, pentru o familie, costă aproximativ 900 de euro.

Deșert. Piramide. Temple unde s-a scris istoria faraonilor şi marea de un albastru pur. Într-un cuvânt: Egipt! Iar primul lucru la care te gândeşti este Platoul Giza, una dintre cele mai mari construcţii ridicate vreodată de oameni, cu mâinile goale. Se spune că piramidele sunt amplasate pe pământ exact ca o oglindă a constelaţiei Orion. Anticii credeau că acolo locuia Osiris, zeul morţilor şi al lumii de dincolo. Iar pe malul Nilului găseşti templele ridicate în cinstea Zeilor. Sunt de dimensiuni impunătoare, iar poveştile sunt impresionante.

Nu puteţi rata nicio plimbare pe cămilă, prin deşert. Aici, soarele pare că nu se ascunde niciodată între Munţii Mării Roşii.

Nu vă așteptați să găsiți lux, oamenii trăiesc simplu. Dar sunt fericiţi şi se bucură de fiecare dată când cineva îi vizitează.

Egiptenii sunt extrem de ospitalieri, dar trebuie să fiţi atenţi, pentru că riscaţi să depăşiţi bugetul de vacanţă. Sunt cei mai buni negociatori şi este greu să le refuzi ofertele.

O vacanță de zece zile în Egipt costă aproximatix 470 de euro de persoană şi undeva la 900 de euro pentru o familie. Un pachet care cuprinde însă toate serviciile, timp de 8 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Egipt, destinația perfectă pentru o vacanță exotică