Antena Meniu Search
x

El este fericitul CÂȘTIGĂTOR la Loto 6/49! Omul de afaceri vrea să investească cei 2,6 milioane de euro în construirea unor blocuri

Un om de afaceri din Bârlad este fericitul câștigător la ultima extragere de la Loto 6/49, care i-a umflat conturile cu peste 2,6 milioane de euro.

Un om de afaceri din Bârlad este fericitul câștigător la ultima extragere de la Loto 6/49, care i-a umflat conturile cu peste 2,6 milioane de euro.

Potrivit Est News, omul de afaceri Daniel Andrei a aflat că este câștigătorul marelui premiu Loto 6 din 49 în timpul transmisiei la televizor a extragerii de joi seară.

”Mă uitam la televizor în acele momente. Urmăream transmisia. Nu neg că am avut ceva emoții. Am fost emoționat, recunosc. Dar nici nu neg că am știut dintotdeauna că va veni și momentul în care voi câștiga”, a declarat câștigătorul.

Daniel Andrei a dezvăluit că joacă la loto, în mod regulat, de 26 de ani. De-a lungul anilor a câștigat și sume mari, dar și sume mici. Ultima dată a câștigat 1.600 de lei, chiar săptămâna trecută.

Cu banii câștigați, Daniel Andrei are de gând să-și împlinească un mai vechi vis: ”Este legat de o investiție, asta e clar. Pentru început, am de gând să construiesc un bloc sau două de locuințe în Bârlad, pe care să le vând sau să le închiriez. Această experiență prin care am trecut îmi demonstrează că Loteria Română este o instituție corectă. Eu am pus biletul încă de marți, iar extragerea a fost joi. Deci biletul meu se afla în baza de date”.

Pentru biletul pe care l-a jucat, Andrei a bifat 8 numere la întreg (28 de variante) și 6 variante la Noroc, prețul biletului fiind de 148 de lei. Pe langa premiul de categoria I, omul de afaceri bârlădean a mai obtinut și 12 castiguri de categoria a II-a și 15 castiguri de categoria a III-a, valoarea totala a câștigului fiind de 11.956.612,95 lei (peste 2,6 milioane euro).

Daniel Andrei a candidat în 2012 pentru funcția de primar al orașului din partea PPDD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » El este fericitul CÂȘTIGĂTOR la Loto 6/49! Omul de afaceri vrea să investească cei 2,6 milioane de euro în construirea unor blocuri