Antena Meniu Search
x

Elevele Mirelei Vescan au devenit, la rândul lor, make-up artişti

Machiajul se ridică la rang de artă atunci când este făcut de profesionişti. Mirela Vescan împreună cu elevele ei de la Intact Media Academy, demonstrează asta la fiecare eveniment la care participă

Vezi și

Machiajul se ridică la rang de artă atunci când este făcut de profesionişti. Mirela Vescan împreună cu elevele ei de la Intact Media Academy, demonstrează asta la fiecare eveniment la care participă. 

O prezentare de modă reuşită presupune multă muncă dar şi pasiune. În lumina reflectoarelor, când toţi ochii sunt pe tine, totul trebuie să arate perfect. Iar machiajul să aducă un plus de frumuseţe. Acest lucru l-au învăţat şi elevele Mirelei Vescan.

Este un sentiment foarte special mai ales că munca mea este acolo, vede toată lumea.

Din. pensula Mirelei Vescan au ieşit zeci de absolvente Intact Media Academy. Acum sunt make-up artişti de succes şi se mândresc cu pictoriale în reviste româneşti dar şi străine.

Sunt foarte bune, foarte multe sunt bune, sunt mândră de ele şi îmi place când văd că machiază undeva sau când vin să-mi arate ce-au făcut.

Mirela îşi ia elevele la prezentările de modă. Iar pentru tinere, emoţiile sunt mari atunci când machiază, mai ales că profesorul este cu ochii pe ele.

Make-up artistul şi elevele sale au fost invitate şi la relansarea unei reviste de modă, unde s-au bucurat de aplauzele tuturor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Elevele Mirelei Vescan au devenit, la rândul lor, make-up artişti