Antena Meniu Search
x

Epava elicopterului in care a murit Sorin Terbea, examinata la Brasov

Tragedie, aseara, in judetul Mures! Cunoscutul om de afaceri Sorin Terbea a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit intr-un lac

Vezi și

Sorin Terbea a murit pe loc. In elicopterul privat al omului de afaceri mai erau inca cinci persoane. Pilotul, un prieten din Germania, impreuna cu sotia, fiul lui si o angajata de-ale lui Terbea, plecasera cu totii de acasa, din Taureni, cu destinatia Targu Mures. “Efectiv, eram langa ei, ne-am imbratisat, ne-am luat la revedere si am vazut cum elicopterul intra in picaj si s-a prabusit in apa!”, a exclamat primarul din Taureni.

Practic, abia au apucat sa se ridice de la sol. Cam 150 de metri. Nu se stie inca ce s-a intamplat. S-a auzit doar un zgomot inspaimantator. Iar martorii au inlemnit. Clipele care au urmat sunt greu de descris in cuvinte. Intre fiare, oamenii cautau supravietuitori. Li s-au alaturat echipele de salvare. Pe Terbea l-au gasit imediat. La fel si pe pilot. Mort si el. Cautarile disperate au continuat ore in sir.

Alte doua cadavre, ale sotiei si fiului afaceristului din Germania, au fost gasite azi-noapte. Neamtul a fost descoperit de dimineata, putin dupa ora 8, la zece metri de elicopter. In tabloul cumplit si-a facut loc, totusi, si un miracol. Angajata lui Terbea, o femeie de 40 de ani, administrator la un hotel care-i apartinea omului de afaceri, a fost salvata de cativa martori, in ultimul moment. “Este constienta, vorbeste. Este in stare de soc psihologic”, a declarat medicul Smurd Targu Mures.

Femeia a fost dusa de urgenta la spitalul judetean Mures. E ranita, dar in afara oricarui pericol. Aparatul de zbor, de 1.800 de kilograme a ramas infipt intr-un metru de mal, pe fundul lacului. A fost nevoie de interventia unui elicopter trimis de la Bucuresti sa-l scoata la suprafata. Epava "Va fi transportata la Brasov, pentru ca specialistii sa faca toate demersurile necesare", a declarat Dorin Oltean, Inspector Sef ISU Mures.

Sorin Terbea tocmai vizitase, impreuna cu prietenii lui din Germania, fabrica de scaune din Taureni. Nemtii voiau sa investeasca bani in autospeciale pentru primarie. Afaceristul roman, printre cei mai de succes din Mures, in varsta de 50 de ani, avea o fiica, Georgiana, care urma sa aiba nunta anul acesta.

Terbea era presedintele al Federatiei Romane de Futsal si membru in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal. Numele sau a aparut intr-un dosar de coruptie in fotbal, instrumentat de DNA, in 2011, in care era acuzat de dare de mita, in aceeasi speta fiind cercetat si presedintele de atunci al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram. Ulterior, pe data de 15 mai 2013, cei doi au fost achitati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Epava elicopterului in care a murit Sorin Terbea, examinata la Brasov