Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Eroul român din Marea Britanie, care a salvat un bărbat din flăcări, a revenit în țară

Românul declarat erou în Marea Britanie, după ce în vară a salvat un bărbat din locuinţa în flăcări, s-a întors acasă! Cristian Dumitrescu are 42 de ani şi lucrează ca taximetrist în Anglia. A revenit la Iaşi să petreacă sărbătorile împreună cu familia şi prietenul lui din copilărie.

de Redactia Observator

la 20.12.2018 , 17:23

Românul declarat erou în Marea Britanie, după ce în vară a salvat un bărbat din locuinţa în flăcări, s-a întors acasă! Cristian Dumitrescu are 42 de ani şi lucrează ca taximetrist în Anglia. A revenit la Iaşi să petreacă sărbătorile împreună cu familia şi prietenul lui din copilărie. Şi el, erou premiat de Regina Elisabeta, pentru că a înfruntat un terorist, pe care l-a lovit cu un coş pentru pâine.

Prieteni din copilărie, Cristian şi Florin s-au reîntâlnit pe aeroportul din Iaşi. Fiecare a plecat să-şi caute norocul în Anglia, în urmă cu mulţi ani. Acolo au deveni cunoscuţi pentru curajul lor.

Vara trecută, numele ieşeanului Cristian Dumitrescu apărea în presa engleză după ce şi-a riscat viaţa ca să scoată - dintr-o casă în flăcări - un bătrân imobilizat.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După gestul lui, viaţa lui Cristian s-a schimbat. E în continuare taximetrist, dar englezii îl privesc ca pe un erou.

Modestia şi curajul l-au făcut pe Cristian angajatul favorit la firma de taxi care îi rezervă acum cursele speciale. Cel mai recent client de lux a fost cântăreţul Ed Sheeran.

La Iaşi, Cristian va sta împreună cu familia şi prietenul lui, Florin. Brutarul devenit celebru după ce, în mijlocul atentatelor din Londra, a înfruntat un terorist cu un coş de pâine. Un gest pentru care a fost decorat de regina Elisabeta a II-a.

După sărbători, Cristian se va întoarce la locul lui de muncă din Regat, dar visează la ziua în care nu va mai pleca de lângă familie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri sociale » Eroul român din Marea Britanie, care a salvat un bărbat din flăcări, a revenit în țară