Antena Meniu Search
x

Eveniment caritabil pentru Nicolas, un copilul rănit grav într-un accident de maşină

La numai 12 ani un băiat din Galaţi trece printr-o încercare grea! În urmă cu două luni, copilul a fost rănit grav, într-un accident de maşină.

Vezi și

La numai 12 ani un băiat din Galaţi trece printr-o încercare grea! În urmă cu două luni, copilul a fost rănit grav, într-un accident de maşină. A început recuperare intensă şi, pas cu pas, face progrese miraculoase. Pentru el, 700 de elevi ai şcolii unde învaţă, au organizat un flashmob, ca să strângă banii necesari pentru ca băiatul să-şi poată continua tratamentul. 

Sunt colegii lui Nicolas. Din clase mai mari sau mai mici. Deşi copii, au înţeles drama băiatului şi împreună cu părinţii s-au mobilizat să-l ajute. Au umplut curtea şcolii şi au dansat din tot sufletul pentru o cauză nobilă.

Nicolas era un copil energic şi vesel. Până în iulie când, în drum spre mare, maşina în care se afla a fost implicată într-un accident. 

Nicolas a fost rănit grav la cap şi a suferit mai multe operaţii. Familia lui nu a abandonat lupta. Toţi cei din jur au rezonat cu acest caz.

Nicolas a privit cu emoţie flashmobul organizat în curtea şcolii lui. Şi profesorii fac tot ce pot pentru Nicolas. Dascălii merg zilnic la el acasă, să-l ajute să-şi revină.

La final de flashmob, copiii au făcut donaţii pentru Nicolas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Eveniment caritabil pentru Nicolas, un copilul rănit grav într-un accident de maşină