Antena Meniu Search
x

Familia și prietenii şi-au luat rămas bun de la Alexandra Rădulescu

Durerea familiilor nu are sfârşit. În Braşov, familie, prieteni, dar şi foşti colegi şi-au luat rămas bun de la Alexandra Rădulescu. Tânăra de 26 de ani era barman în clubul în care a izbucnit infernul.

Vezi și

Tânăra de 26 de ani era barman în clubul în care a izbucnit infernul. Tot în Braşov, va fi condus pe ultimul drum şi Liviu Zaharescu. Tânărul pasionat de fotografie era cu iubita la concertul celor de la Goodbye to Gravity.

Alexandra s-a întors acasă. Aseară, prieteni, dar şi foşti colegi s-au adunat la biserica din Braşov să-şi ia rămas bun.

Amintiri, regrete şi lacrimi amare au rămas în urma Alexandrei Rădulescu. Tânăra de 26 de ani a luptat din răsputeri. Duminică însă pentru Alexia Sandy, aşa cum o ştiu prietenii, viaţa s-a terminat pe patul de spital de la Floreasca.

Este un moment dureros, este un moment dureros pentru familie. Atunci când copiii mor înainte părinţilor este o dramă pe care nu poţi să o explici.

În noaptea de 30 octombrie, Alexia era la lucru. Era barman, în clubul Colectiv. Astăzi, ea este condusă pe ultimul drum.

Tot în Colectiv a fost răpus şi Liviu Zaharescu. La 25 de ani, tânărul pasionat de fotografie mersese la concert împreună cu iubita lui. Amândoi au ieşit în viaţă din clubul devenit capcană. Luni seara însă, după zece zile de agonie, Liviu a fost declarat decedat la spitalul de Arşi.

Iarna, era pasionat de fotografie, îi plăcea să pozeze peisaje.

Profesorii lui Liviu au observat pasiunea lui pentru fotografie încă din liceu. Fostul diriginte al tânărului are şi acum laptopul plin cu poze făcute de Liviu.

Un elev la 16 ani surprinzând aşa un peisaj static, prelucrând color, alb-negru. Liviu ieşea în evidenţă şi prin stilul vestimentar, dar şi părul foarte lung. Încă din adolescenţă era un rocker înfocat. Din 2009, tânărul a lăsat Braşovul şi s-a mutat în Bucureşti. A îmbinat cele două pasiuni ale lui. Fotografia şi muzica. În seara în care s-a declanşat infernul, tânărul poza concertul pentru o publicaţie online.

Tânărul fotograf va fi condus pe ultimul drum, la Braşov, sâmbătă. Tot în judeţul Braşov va ajunge şi trupul basistului trupei Goodbye to gravity, Bogdan Enache. Tânărul a murit duminică seara, după ce medicii au încercat transferul lui către un spital din Elveţia.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Familia și prietenii şi-au luat rămas bun de la Alexandra Rădulescu